Riemukasta tekemistä lapsille

Ylös, alas ja liukumäkeen! Sisäleikkipuistot ovat täpösen täynnä innostavia ja turvallisia tiloja seikkailuille: onko virkeän vieraan ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

 

 

Peuhua ja puuhaa koko perheelle

HopLopissa löytyy kehittäviä seikkailuja ja tekemistä eri ikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Eri HopLop puistojen aktiviteetit löydät puistojen omilta sivuilta.

Tulivuoriliukumäki

Donitsiliukumäki

Sähköautorata

Jättitrampoliinit

Aaltoliukumäki

Seikkailulabyrintti

Rullaliuku

Tulivuoriliukumäki

Rakentelualue

Pienten alue

Pallomeri

Monipelikenttä

Taaperon kanssa HopLoppaamaan

HopLop on oiva paikka opetella kävelemään ja kehittää motorisia taitoja. Jokaisesta puistosta löytyy pehmustettu taaperoalue, jonka aidattu tila tarjoaa mahdollisuuksia oppia uusia taitoja ja oman kehon mittasuhteita kiipeillen, pieniä esteitä ylittäen ja pallomereen sukeltaen.

Seikkailuja
leikki-ikäisille

Leikki-ikäiset tarvitsevat rohkaisua ja kannustusta uusien motoristen ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen. Lukemattomat kiipeilypaikat, liukumäet sekä laadukkaat ja suuret trampoliinit kiehtovat leikki-ikäisiä ja antavat upeat puitteet vahvistaa tasapainoa ja kehittää voimaa.

Paljon tekemistä
kouluikäisille

Koululaisten taidot riittävät jo monenlaiseen temppuiluun ja siksi seikkailulabyrintin hämärät ja jännittävät käytävät, monipelikentän pallopelit sekä hurjat liukumäet suorastaan huutavat hurjapäitä seikkailuihin.

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.Lue lisää