Getjenny

Tekemistä syksyyn HopLopista

HopLop

HopLopin syksy on täynnä kutkuttavia tapahtumia ja hulvatonta meininkiä! Meillä sade ei menoa pysäytä – HopLopista löytyy riemukkaimmat leikit säällä kuin säällä. Leiskauta huimat vauhdit liukumäestä, pompi itsesi hengästyksiin trampoliinilla, sukella hohtavaan pallomereen tai kiipeile ketterästi tulivuoren rinteillä. 

Mikä parasta, leikin lomassa voit osallistua jännittäviin seikkailuihin, rastiratoihin ja teematapahtumiin. Voit lähteä vaikkapa etsimään aarteita, ratkomaan arvoituksia tai askartelemaan synttärikutsuja. Pidä silmät auki, sillä saatat törmätä myös noita Kepulihepuliin, agentti Jasse Pondiin tai haamuna huhuilevaan Hopsuun. Älä anna kurjan kelin synkentää, sillä HopLopissa on aina hyvä leikkisää!

Hurjaa hauskanpitoa pitkin syksyä

HopLopin hauskat seikkailuradat ja tapahtumat tempaavat mukaansa perheen pikkuiset ja vähän isommatkin. Seikkailut vievät ratkomaan erilaisia tehtäviä, suorittamaan temppuja, tömistelemään tanssin tahtiin ja moneen muuhun metkaan puuhaan. Syksyn aikana löydät saleistamme esimerkiksi tällaista jännittävää tekemistä:

  • Bingo! Hae kassalta liikuntakortti ja kokeile, saatko kaikki sen temput, leikit ja tehtävät suoritettua. 
  • Piirrä maailman mahtavin HopLop-synttärikutsu. Vain mielikuvitus on rajana – anna värikynien siis lentää vapaasti!
  • Osallistu HopLopin makeaan herkkupajaan. Askartele sormet sokerissa ja koristele herkullisia luomuksia.
  • Auta Hopsua halloweenina sana-arvoituksissa ja etsi kadonneita herkkuja. Tiedossa on myös kurpitsajahtia, musaa ja paljon muuta hauskaa. 
  • Liity agentti Jasse Pondin apurijoukkoihin ja selvitä rötöksiä mysteerivihjeiden avulla.

Mitkä HopLopin seikkailuista kutkuttelevat eniten? Katso tarkemmat ohjelma-ajat ja suunnittele HopLop-vierailusi suosikkiseikkailujesi mukaan. Kaarra kaveriksi leikkikentillemme, niin liikutaan, pompitaan ja pidetään hauskaa yhdessä!

Seikkailuja kaikenikäisille lapsille

HopLopissa tylsyys pysyy kaukana: erilaiset tehtävä- ja rastiradat ovat huippuhauska piristysruiske arkeen ja rentoihin viikonloppuihin perheen ja läheisten kesken. Ohjelmaa päivitetään syksyn mittaan – katso tarkemmat yksityiskohdat tapahtumista kustakin tapahtumakuvauksesta. Jotta leikkiminen pysyy turvallisena kaikille, otamme leikkipaikoille vain tietyn määrän lapsia kerrallaan. Varmista osallistumisesi ja varaa leikkiaika lähimmästä sisäleikkipuistosta etukäteen.

Erityisen hyvin seikkailut sopivat jo neljä vuotta täyttäneille lapsille, mutta tätä nuoremmatkin ovat tervetulleita mukaan aikuisen seurassa. Sisäleikkipuistosta löytyy myös erillinen alue, joka on suunniteltu juuri puiston pienimmille vierailijoille. Lasten kehitysvaiheet on otettu huomioon sisäleikkipuiston suunnittelussa, ja erilaiset temput, tehtävät sekä leikit tukevat eri ikäisten seikkailijoiden kehitystä. Hauskanpidon ohessa lapsen motoriikka, koordinointikyky ja sosiaaliset taidot kehittyvät kuin huomaamatta. 

Suuntaa lähimpään HopLopiin seikkailemaan

Ohjatut seikkailut kuuluvat sisäänpääsylipun hintaan, eli hauskanpitoon voi liittyä ilman ylimääräisiä lisämaksuja. Mukaan ei tarvita muuta kuin sisäleikkivaatteet ja iso kasa iloista mieltä. Paikalla on aina henkilökuntaa valvomassa leikkimisen turvallisuutta. Jos vauhtiviikarisi on täyttänyt jo kahdeksan vuotta, voit hakea lapselle leikkiluvan, jolla hän pääsee leikkimään myös ilman aikuista. HopLop on hauska paikka viettää aikaa vaikka koko perheellä – varaa aika ja kurvaa seikkailemaan lähimpään sisäleikkipuistoon!

Lue myös nämä

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Ajankohtaista