YHTEISET HOPLOP SEIKKAILUT

PERHEYSTÄVÄLLINEN TAPA PALKITA HENKILÖKUNTAA TAI ASIAKKAITA

HopLopilla on paljon tarjottavaa perheystävällisille yrityksille. Yhteiset perhepäivät saavat työntekijät perheineen tuntemaan itsensä arvostetuiksi ja asiakastilaisuudet koko perheen voimin luo edellytykset lämpimien suhteiden luomiselle. HopLop liput ovat erinomainen yrityslahja, joka otetaan kodeissa innokkaasti vastaan.

PERHEPÄIVÄT – PALKITAAN KOKO PERHETTÄ

”Juhlimme HopLopissa koko perheen pikkujouluja työntekijöiden perheiden kanssa. Perheet pitivät aktiviteeteista ja siitä, että sai touhuta yhdessä lasten ja aikuisten kesken. Käytännönjärjestelyissä pääsimme itse todella helpolla, kun HopLopin porukka huolehti kaikesta aktiivisesti ja asiantuntemuksella.”

Perhepäivä HopLopissa voi sisältää yhteistä ohjelmaa tai perustua vapaaseen viihtymiseen puistossa. Kerro meille lisää teidän tarpeistanne ja räätälöidään teidän porukalle sopiva ohjelma ja tarjoilupaketti.

ASIAKASTILAISUUDET – LÄMMINHENKISTÄ VERKOSTOITUMISTA

”Kutsuimme tärkeitä asiakkaita ja sidosryhmiä asiakastilaisuuteen HopLop Konalaan. Yhteisten seikkailujen ja kiipeilyn lomassa asiakkaisiin tutustui aivan uudella tavalla. Tarjoilut järjestyivät helposti ja herkullinen kotiruokalounas maistui kaikille herkuttelijoille isoista pieniin. ”

Asiakastilaisuus HopLopissa voi sisältää yhteistä ohjelmaa tai perustua vapaaseen viihtymiseen puistossa. Ota yhteyttä ja räätälöidään teidän poppoolle sopiva ohjelma ja tarjoilut.

HOPLOP LIPUT - PALKITAAN KOKO PERHETTÄ

”Viime vuonna henkilöstömme sai valita muutamasta vaihtoehdosta juuri omaan elämäntilanteensa sopivan aineettoman joululahjan. Monet perheelliset työntekijät valitsivat HopLop lippuja, jotka saivat innokkaan vastaanoton myös kotona.”

Meiltä saat juuri teidän porukalle sopivan lippupaketin. Liput käyvät HopLop puistoissa ympäri Suomen.

 OTA YHTEYTTÄ

Täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä. Käsittelemme kaikki saamamme yhteydenotot pikimmiten. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 010 8373 041 (ma-pe 10-19 ja la-su 10-17).

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.Lue lisää