m

Getjenny

Lasten kutsut: Kutsukorttien ideat ja vinkit HopLopin synttäreille

Kutsuminen leikkisään seikkailuun

Kun suunnittelet lapsesi syntymäpäiväjuhlia, kutsukortti on ensimmäinen kosketus juhlan tunnelmaan. Seikkailullinen ja leikkisä kortti herättää jo etukäteen odotuksen riemukkaasta päivästä. Kutsukortissa voit käyttää värejä ja kuvituksia, jotka heijastavat sisäleikkipuiston iloista henkeä. Esimerkiksi kiipeilyrakenteiden, liukumäkien ja pallomeren kuvat tuovat esille HopLopin tarjoaman aktiivisen hauskanpidon.

Voit myös hyödyntää kutsukortissa luovia elementtejä, kuten arvoituksia tai pieniä tehtäviä, jotka saavat lapset innostumaan tulevasta seikkailusta. Kutsukortin tekstissä kannattaa käyttää iloista ja innostavaa kieltä, joka kutsuu lapset mukaan unohtumattomaan seikkailuun. Muista mainita olennaiset tiedot, kuten juhlan ajankohta, paikka ja mahdolliset erityisohjeet.

Syntymäpäiväjuhlien teemat

Syntymäpäiväjuhlien teema luo puitteet koko juhlan tunnelmalle. HopLop tarjoaa upeat puitteet monenlaisille teemoille, olipa kyseessä sitten avaruus, merirosvoseikkailu tai vaikkapa prinsessajuhlat.

Teeman ympärille on helppo rakentaa myös juhlaohjelmaa, joka voi sisältää leikkejä ja aktiviteetteja, jotka sopivat teemaan. Sisäleikkipuistot ovat suosittuja perheiden keskuudessa, sillä ne tarjoavat turvallisen ja viihtyisän ympäristön juhlien viettoon, ja HopLopin monipuoliset leikkimahdollisuudet tukevat erilaisten teemojen toteuttamista.

Kutsukortin käytännön vinkit

Kutsukortin suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon muutama käytännön seikka. Ensinnäkin, varmista että korttiin on kirjoitettu selkeästi kaikki tarvittavat tiedot: lapsen nimi, juhlan päivämäärä ja kellonaika, sekä tarkka osoite. On myös hyvä mainita, jos juhlassa on erityinen teema tai pukeutumiskoodi, jotta vieraat voivat valmistautua juhlaan sopivasti.

Toinen tärkeä seikka on kutsukortin ajoitus. Lähetä kutsut hyvissä ajoin, jotta vierailla on riittävästi aikaa varata päivä kalenteristaan. Kuitenkin, liian aikaisin lähetetyt kutsut voivat unohtua ja liian myöhään lähetetyt eivät ehkä tavoita kaikkia haluttuja vieraita. Optimaalinen aika kutsukorttien lähettämiselle on noin 3-4 viikkoa ennen juhlaa.

Juhlapaikan valinta

Valitessasi juhlapaikkaa, mieti tilan tarjoamia mahdollisuuksia ja sitä, miten se tukee juhlan teemaa ja ohjelmaa. HopLop, Suomen suurin sisäleikkipuistoketju, tarjoaa lapsille ja perheille tilan, jossa voi viettää ikimuistoisia hetkiä yhdessä. Leikkipuiston monipuoliset aktiviteetit tarjoavat viihdettä kaikenikäisille lapsille, ja tila on suunniteltu erityisesti lasten tarpeet huomioiden.

Leikkipuiston valinta juhlapaikaksi helpottaa myös vanhempien järjestelytaakkaa, sillä tila tarjoaa valmiit puitteet aktiiviseen juhlintaan. Ei tarvitse huolehtia sään vaihteluista tai juhlatilan koristelusta – HopLopissa kaikki on valmiina seikkailua varten. Tämä mahdollistaa sen, että vanhemmat voivat keskittyä nauttimaan juhlasta yhdessä lapsensa ja vieraiden kanssa.

Leikin ja oppimisen yhdistäminen juhlassa

Leikki on lapsen työtä, ja se on tärkeä osa lapsen kehitystä. Juhlien suunnittelussa voi hyödyntää leikin ja oppimisen yhdistämistä luovalla tavalla. Leikin kautta lapsi oppii uusia taitoja, kuten ongelmanratkaisua, vuorovaikutusta ja motorisia taitoja. HopLopin leikkipuisto tarjoaa erinomaisen ympäristön näiden taitojen harjoittamiseen hauskalla ja turvallisella tavalla.

Juhlien ohjelmanumerot voivat sisältää esimerkiksi aarteenetsintää, jossa lapset ratkovat yhdessä arvoituksia ja etsivät piilotettuja aarteita. Tällaiset aktiviteetit eivät ainoastaan viihdytä lapsia, vaan myös opettavat heille yhteistyötä ja loogista päättelyä. Juhlat HopLopissa tarjoavat lapsille mahdollisuuden leikkiä ja oppia ystävien seurassa, mikä tekee päivästä entistä merkityksellisemmän.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi