m

Getjenny

Lasten synttärit: Miksi valita HopLop syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen

Syntymäpäiväjuhlat, jotka jättävät jäljen muistoihin

Lasten syntymäpäiväjuhlat ovat tapahtumia, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Ne ovat päiviä täynnä naurua, yllätyksiä ja riemua. Järjestäessä juhlia, haluamme tarjota lapsille paitsi hauskanpitoa, myös turvallisen ja stimuloivan ympäristön, jossa he voivat vapaasti tutkia ja oppia uutta. Lasten syntymäpäiväjuhlat: Unohtumattomia elämyksiä HopLopissa linkistä löydät lisätietoa siitä, kuinka HopLop luo juuri tällaisia ikimuistoisia kokemuksia.

Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta valitsemalla oikean paikan, voit vähentää huolta ja keskittyä nauttimaan päivästä yhdessä lapsen kanssa. HopLop tarjoaa valmiit puitteet aktiiviseen juhlintaan, jossa lapset voivat purkaa energiaansa monipuolisissa leikkirakenteissa ja pallomeressä. Tämä vapauttaa vanhemmat järjestelyjen taakasta ja antaa heille mahdollisuuden olla läsnä juhlahetkessä.

Liikunnan ilo syntymäpäivien keskiössä

Syntymäpäivät ovat erinomainen tilaisuus yhdistää hauskanpito ja liikunnallisuus. Lasten liikunta: Tärkeä osa terveellistä elämäntapaa sivulla korostetaan liikunnan merkitystä lasten kehitykselle. HopLopissa lapset pääsevät kokemaan liikunnan riemun kiipeilyrakenteissa, liukumäissä ja muissa aktiviteeteissa, jotka kehittävät motorisia taitoja ja ketteryyttä.

Liikunnalliset syntymäpäivät eivät ainoastaan tarjoa hauskaa ajanvietettä, vaan myös opettavat lapsille terveellisen elämäntavan tärkeyttä. HopLopin seikkailupuisto on suunniteltu kannustamaan lapsia liikkumaan luontaisesti leikin varjolla, mikä on erinomainen tapa juhlistaa syntymäpäivää terveellisen elämäntavan hengessä.

Luovuuden ja oppimisen yhdistäminen juhlahumuun

Syntymäpäivät ovat paljon enemmän kuin vain kakkua ja lahjoja. Ne ovat tilaisuuksia oppia uusia taitoja ja herättää luovuutta. HopLopin seikkailupuistossa lapset voivat kokeilla erilaisia aktiviteetteja, jotka haastavat heidän ongelmanratkaisukykyään ja luovuuttaan. Lysti luokkaretki: Aktiivinen ja hauska tapa oppia uutta sivu tarjoaa esimerkkejä siitä, kuinka aktiivinen leikki voi olla myös opettavaista.

Leikin kautta tapahtuva oppiminen on tehokasta, sillä se tapahtuu lapsen omilla ehdoilla. HopLopissa jokainen leikkiväline ja aktiviteetti on suunniteltu tukemaan lasten kehitystä ja tarjoamaan heille mahdollisuuksia oppia uutta hauskalla tavalla. Tämä tekee syntymäpäiväjuhlista paitsi ikimuistoisen tapahtuman, myös arvokkaan kokemuksen lapsen kasvun ja kehityksen kannalta.

Yhteiset hetket ja perheen yhdessäolo

Perheen yhteiset hetket ovat korvaamattomia, ja syntymäpäiväjuhlat tarjoavat loistavan mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä. HopLopissa vanhemmat ja lapset voivat yhdessä nauttia leikkimisen ilosta ja jakaa unohtumattomia hetkiä. Tekemistä lapsille: Ideoita ja vinkkejä sivulta löydät inspiraatiota yhteisiin leikkeihin ja aktiviteetteihin, jotka vahvistavat perhesiteitä.

Erityisesti syntymäpäiväjuhlissa on tärkeää, että vanhemmat voivat olla läsnä ja osallistua juhlintaan ilman, että heidän tarvitsee huolehtia järjestelyistä. HopLop tarjoaa tämän mahdollisuuden, sillä kaikki on valmiina seikkailuun – vanhempien tehtäväksi jää vain nauttia päivästä ja luoda yhteisiä muistoja.

Helppous ja vaivattomuus järjestelyissä

Syntymäpäiväjuhlien järjestäminen voi olla työlästä, mutta HopLopin avulla juhlien suunnittelu muuttuu vaivattomaksi. Kaikki tarvittava on jo paikan päällä, joten vanhempien ei tarvitse huolehtia leikkivälineistä, tilojen koristelusta tai aktiviteettien järjestämisestä. Tämä säästää aikaa ja energiaa, joka voidaan käyttää itse juhlahetken suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Valitsemalla HopLopin juhlapaikaksi, vanhemmat voivat luottaa siihen, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Juhlatila on turvallinen ja viihtyisä, ja se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet leikkiin ja seikkailuun. Näin vanhemmat voivat keskittyä olennaiseen – lapsen ja vieraiden ilon jakamiseen.

Ympäristö, joka kutsuu seikkailuun

HopLopin sisäleikkipuistot ovat kuin suuria seikkailumaita, jotka kutsuvat lapsia tutkimaan ja kokeilemaan. Jokainen nurkka on suunniteltu herättämään mielikuvitusta ja tarjoamaan jännittäviä haasteita. HopLop: Suomen suurin sisäleikkipuistoketju sivulta voit lukea lisää siitä, kuinka HopLop on kasvanut ja kehittynyt lasten suosikkipaikaksi.

Seikkailupuiston ympäristö on suunniteltu niin, että se tukee lasten luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia. Tämä tekee siitä täydellisen paikan syntymäpäiväjuhlien viettoon, sillä se tarjoaa lapsille mahdollisuuden leikkiä ja oppia uutta samanaikaisesti. HopLopissa jokainen syntymäpäivä on ainutlaatuinen seikkailu, joka jää elämään tarinoina vielä pitkään juhlien jälkeen.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi