m

Getjenny

Miten kehittää lasten motorisia taitoja HopLopissa

Leikin kautta oppiminen

Leikki on lapsen työtä, ja sen kautta tapahtuu valtavasti oppimista. Motoristen taitojen kehittäminen on yksi tärkeimmistä asioista, joita lapsi oppii leikin lomassa. Motoriset taidot ovat perusta monille arkielämän taidoille, kuten kirjoittamiselle, pukeutumiselle ja erilaisille urheilulajeille. HopLopin sisäleikkipuistot tarjoavat monipuolisen ympäristön, jossa lapset voivat harjoitella näitä taitoja turvallisesti ja hauskalla tavalla.

Kun lapset kiipeilevät, hyppivät ja tasapainoilevat, he kehittävät samalla ketteryyttään, voimaansa ja koordinaatiotaan. Jokainen liikuntamuoto haastaa lasta eri tavoin, ja HopLopin leikkirakenteet on suunniteltu tukemaan juuri näitä elementtejä. Lisätietoa leikin merkityksestä lapsen kehitykselle löydät Sisäleikkipuistot: Miksi ne ovat tärkeitä lapsen kehitykselle.

Monipuoliset aktiviteetit kehityksen tukena

HopLopissa lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja, jotka tukevat heidän motoristen taitojensa kehittymistä. Esimerkiksi kiipeilyseinät, trampoliinit ja erilaiset esteet tarjoavat haasteita, jotka vahvistavat lapsen lihaksistoa ja parantavat motorista kontrollia. Jokainen este ja leikkiväline on suunniteltu niin, että se tarjoaa lapselle mahdollisuuden testata ja ylittää omia rajojaan turvallisessa ympäristössä.

Pallomeri on yksi suosituimmista aktiviteeteista, jossa lapset voivat sukeltaa värikkäiden pallojen sekaan. Se ei ole vain hauskaa, vaan myös hyvä tapa kehittää lapsen aistimotorisia taitoja ja kehonhallintaa. Tutustu HopLopin tarjoamiin leikki-ideoihin ja aktiviteetteihin tarkemmin Tekemistä lapsille: Luovat ja hauskat leikki-ideat -sivulla.

Liikunnan ilo ja yhdessä tekemisen voima

Liikunta on tärkeää paitsi fyysisen myös sosiaalisen ja emotionaalisen kehityksen kannalta. HopLopissa lapset voivat leikkiä ja liikkua yhdessä, mikä vahvistaa sosiaalisia taitoja ja oppimista ryhmässä. Yhteiset leikit ja pelit opettavat vuorovaikutustaitoja, sääntöjen noudattamista ja reilua peliä. Tämä kaikki tapahtuu luontevasti leikin varjolla, jolloin oppiminen on tehokasta ja hauskaa.

Leikkipuiston turvallinen ympäristö mahdollistaa sen, että lapset voivat keskittyä täysillä leikkimiseen ja uusien taitojen opetteluun. Vanhemmat voivat olla varmoja, että lapset ovat hyvissä käsissä, kun he tutkivat ja seikkailevat HopLopin tarjoamissa leikkimaailmoissa. Lisätietoja turvallisesta leikistä löydät Sisäleikkipuistot: Turvallinen vaihtoehto ulkoleikeille -sivulta.

Leikin merkitys lapsen kehitykselle

Leikki ei ole vain ajanvietettä, vaan se on keskeinen osa lapsen kehitystä. Leikin kautta lapset oppivat ymmärtämään maailmaa ympärillään ja kehittävät ongelmanratkaisutaitojaan. HopLopin leikkipuistot on suunniteltu tukemaan juuri tätä oppimisprosessia. Leikkipuiston erilaiset aktiviteetit haastavat lasta luovasti ja auttavat heitä oppimaan uusia taitoja leikin varjolla.

Leikkipuiston monipuoliset leikkivälineet ja -alueet tarjoavat lapsille mahdollisuuden kehittää motorisia taitojaan omassa tahdissaan. Tämä omatoiminen oppiminen on tärkeää lapsen itseluottamuksen ja itsenäisyyden kehittymiselle. Tutustu HopLopin tarjoamiin aktiviteetteihin ja leikkeihin Lasten liikunta: Parhaat aktiviteetit ja pelit -sivulla.

Perheen yhteiset hetket HopLopissa

Perheen yhteinen aika on arvokasta, ja HopLop tarjoaa siihen täydellisen ympäristön. Sisäleikkipuistossa vanhemmat voivat viettää aikaa lastensa kanssa ja osallistua leikkeihin, mikä vahvistaa perhesuhteita ja luo ikimuistoisia hetkiä. Yhdessä tekeminen ja kokeminen on tärkeää niin lapsen kuin vanhemmankin hyvinvoinnille.

HopLopissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten syntymäpäiväjuhlia, jotka tarjoavat lapsille unohtumattomia kokemuksia. Nämä juhlat ovat loistava tapa juhlistaa tärkeitä hetkiä ja nauttia yhdessäolosta. Lisätietoja HopLopin tarjoamista elämyksistä löydät HopLop: Suomen suurin sisäleikkipuistoketju -sivulta.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi