HopLop lahjakortit pukinkonttiin

Jouluhulinat ovat alkaneet ja taas on aika hankkia lahjoja rakkaimmille. Pehmeiden ja kovien pakettien sekaan sopii hyvin lahja, jolla voi leikkiä vasta välipäivinä tai uudenvuoden jälkeen. Näin jää aaton riehasta vielä yhteistä odotettavaa koko perheelle ja kerätyt energiat pääsee purkamaan liikunnan ja leikkimisen parissa.

LAHJAKORTIN OSTAMINEN ON HELPPOA!

Voit tilata HopLop-lahjakortin verkkokaupasta ja tulostaa sen sähköpostistasi saman tien pakettiin. Jos haluat lahjakortin postitse ennen jouluaattoa, muista tilata se 15.12 mennessä. Kannattaa tietenkin toimia hyvissä ajoin.

VOIT VALITA LAHJAKORTIN ARVON

Lahjakortin arvot ovat 20, 50 ja 100 euroa ja voit ostaa niillä HopLopin lipputuotteita ja kahvilaravintolan tuotteita. Kaikkea kortin arvoa ei tarvitse käyttää kerralla. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostohetkestä ja sitä voi käyttää kaikissa Suomen HopLopeissa sekä Ideaparkin Funparkissa.

Syyskauden ohjatut viikoittaiset liikuntaryhmät peruuntuvat
Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
Artboard Copy Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml