KALLE PELTOLA FINNKINOLTA HOPLOPIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

”ON ILO PÄÄSTÄ TEKEMÄÄN TYÖTÄ LAPSIYSTÄVÄLLISEMMÄN SUOMEN PUOLESTA”.

Kalle Peltola (MMM) (43) on nimitetty 1.11.2019 alkaen HopLop konsernin toimitusjohtajaksi. Kalle siirtyy HopLopiin Finnkinosta, missä hän on toiminut kaupallisen johtajan roolissa. Ennen Finnkinoa Kalle on toiminut Suomalaisen Kirjakaupan kehitysjohtajana sekä Sanomilla ja UPM:llä liiketoiminnan kehitys- ja operatiivisissa vastuissa. Kalle on kolmen lapsen isä ja elää itsekin ruuhkavuosien keskellä kiireistä lapsiperheen arkea.

”On ilo päästä tekemään merkityksellistä työtä lapsiystävällisemmän Suomen puolesta. Kannustamme perheitä viettämään aikaa yhdessä ja liikutamme lapsia leikin keinoin”, kertoo HopLopin tuleva toimitusjohtaja Kalle Peltola.

”Kallella on vahvaa osaamista elämyksellisen asiakaskokemuksen rakentamisesta, jonka hän tuo mukanaan HopLopin vauhdikkaaseen tiimiin”, iloitsee Matti Virtanen, HopLopin hallituksen puheenjohtaja.

Yhtiön toimitusjohtajana aiemmin toiminut Petri Pitkäranta siirtyi takaisin HopLopin hallituksen jäseneksi 1.9.2019 ja talousjohtaja Mikko Laine vastaa HopLopin johtamisesta Kallen aloittamiseen saakka.

Tapaa HopLopin uusi toimitusjohtaja Kalle Peltola pian avattavassa HopLop Triplassa tiistaina 5.11.2019 klo 14-20 välisenä aikana ja ota lapset mukaan testaamaan uusi seikkailupuisto.  Lehdistöpäivään mahtuu 100 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa hoplop.fi/pressi-tripla ja varmista paikkasi vauhdikkaaseen tapahtumaan.

Lisätietoja lehdistötilaisuudesta:
HopLopin viestintäpäällikkö Tiina Riihola, p. 050 310 3200 tiina.riihola@hoplop.fi.

Lisätietoja nimityksestä:
Hoplopin hallituksen puheenjohtaja Matti Virtanen, HopLop, p. 050 434 7676,  matti.virtanen@virtanenconsulting.com.

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää