m

Getjenny

HopLop: Leikkimielistä menoa perheelle Helsingissä

Perheen yhteiset seikkailut Helsingin sydämessä

Helsinki tarjoaa monia mahdollisuuksia viettää laatuaikaa perheen kesken, mutta joskus sateinen päivä tai kaupungin hälinä kaipaa vaihtelua. Silloin sisäleikkipuistot astuvat kuvaan tarjoten turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa mielikuvitus pääsee valloilleen. Sisäleikkipuistot ovat loistava vaihtoehto ulkoleikeille, ja ne tarjoavat lapsille mahdollisuuden liikkua ja leikkiä säästä riippumatta.

HopLop on suunniteltu juuri lapsia ajatellen, ja se on täynnä toimintaa ja elämyksiä jokaiselle energiatasolle. Seikkailupuistossa lapset voivat kiipeillä, liukua ja pomppia sydämensä kyllyydestä. Pallomeri on yksi suosituimmista vetonauloista, jossa lapset voivat sukeltaa värikkäiden pallojen sekaan ja antaa mielikuvituksen lentää. Tällaiset aktiviteetit eivät ainoastaan viihdytä lapsia, vaan ne myös edistävät heidän motorisia taitojaan ja luovuuttaan.

Syntymäpäiväjuhlat, joista puhutaan vielä pitkään

Erityiset hetket ansaitsevat unohtumattomat juhlat, ja HopLop tarjoaa juuri sen. Syntymäpäiväjuhlat ovat lapsille tärkeitä tapahtumia, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa kuin koko päivän kestävä seikkailu? Seikkailijasankarin synttärit: Unohtumaton seikkailu teemahuoneessa ja Sähäkän sankarin synttärit: Hauskaa ja jännitystä seikkailupuistossa ovat vain esimerkkejä teemoista, jotka tekevät päivästä ikimuistoisen.

Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta HopLopin teemahuoneet tarjoavat valmiin paketin, jossa kaikki on mietitty valmiiksi. Vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia juhlahumusta yhdessä lasten kanssa, kun taas lapset pääsevät nauttimaan leikeistä ja seikkailuista ystäviensä kanssa. Tämä tekee päivästä erityisen niin syntymäpäiväsankarille kuin vieraillekin.

Aktiivista tekemistä lapsille jokaiseen päivään

Lapsen kehityksen kannalta on tärkeää, että heillä on mahdollisuus liikkua ja kokeilla uusia asioita. HopLop tarjoaa juuri tätä – monipuolista tekemistä, joka pitää mielen virkeänä ja kehon liikkeessä. Tekemistä lapselle: Ideoita aktiiviseen vapaa-aikaan -sivulta löydät inspiraatiota ja ideoita, kuinka sisäleikkipuisto voi rikastuttaa lapsen arkea.

Kiipeilyrakenteet, liukumäet ja pallomeri ovat vain osa HopLopin tarjoamista aktiviteeteista. Jokainen leikkihetki on mahdollisuus oppia uutta ja kehittää tärkeitä taitoja. Lapsen kehitys: Miten leikki edistää oppimista -artikkelissa kerrotaan, kuinka tärkeä rooli leikillä on lapsen kehityksessä.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

Vanhempien mielenrauha on yhtä tärkeää kuin lasten hauskanpito. HopLopissa turvallisuus on aina etusijalla, ja seikkailupuisto on suunniteltu niin, että lapset voivat leikkiä huoletta. Sisäleikkipuistot: Turvallinen vaihtoehto ulkoleikeille -sivu tarjoaa lisätietoa siitä, kuinka HopLop on varmistanut turvallisen leikkiympäristön kaikille kävijöille.

Leikkipuiston suunnittelussa on otettu huomioon myös viihtyvyys. Tilat ovat avarat ja valoisat, ja ne kutsuvat viettämään aikaa yhdessä perheen pienimpien kanssa. Jokainen nurkka on suunniteltu siten, että se tarjoaa uudenlaisen elämyksen ja mahdollisuuden yhteisiin seikkailuihin.

Yhteiskunnallinen tehtävä – iloa ja riemua arkeen

HopLop ei ole vain leikkipuisto, vaan sillä on myös yhteiskunnallinen tehtävä. Tavoitteena on tuoda iloa ja riemua lapsiperheiden arkeen ja tehdä siitä helpompaa. Leikki on lapsen työtä, ja HopLopissa tämä työ muuttuu hauskaksi seikkailuksi, joka tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä.

Perheen yhteiset hetket ovat korvaamattomia, ja HopLop tarjoaa siihen täydellisen ympäristön. Se on paikka, jossa voi unohtaa arjen kiireet ja antaa tilaa naurulle ja yhdessäololle. Tervetuloa kokemaan leikkimielistä menoa, joka jättää muistot, joita lapsesi – ja sinä itse – muistelette vielä vuosienkin päästä.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi