Ryhmävaraus alk. 13,90 €/ hlö

Päheet päättäjäiset poppoolle!

Eipä aikaakaan niin voi hauskuus! Syksy sujahtaa hetkessä ja edessä häämöttävät kauden päheimmät päättäjäiset. Varaa nyt poppoollesi, joukkueellesi, seurallesi, luokallesi, koko köörillesi ikiomat HopLop seikkailukemut. Olemme virittäneet paikat parhaaseen seikkailukuntoon, rutistaneet ryhmähinnat pienemmiksi ja tuunanneet tarjoilut makeimmiksi.

Lisäksi annamme säätakuun: ei kuraa, ei loskaa, vaan t-paitakelit!

Ryhmävaraus kannattaa tehdä nopsaan, sillä ryhmähinnat ovat voimassa 21.8.-23.12.2023 pidetyille tilaisuuksille.

Ryhmävaraus alk. 13,90 €/ hlö

Me ollaan seikkailijoita kaikki!

Hei kaikki seikkailijasieluiset koulukamut, naapurit, joukkuekaverit, serkukset tai muuten vaan tutut heput, joilla on hauskaa keskenään. Nyt ryhmävaraus sisään ja porukalla pomppien hoploppaamaan. Saatte pääsyliput kivaan hintaan ja vielä namit naposteltavat yhteisen pöydän ääreen. Tästä tulee lystiä, hihiii!

Ryhmävaraus kannattaa tehdä nopsaan, sillä ryhmähinnat ovat voimassa 5.6.-6.8.2023 pidetyille tilaisuuksille.

Valitse tästä sopivin ryhmäpaketti

Usein kysyttyä

Hyvä tietää ennen varaamista

Voit varata ryhmävierailun tekemällä ryhmävarauksen netissä. Voit myös varata ryhmävierailun asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostilla.

Kyllä. Jotta voitte saada edullisemmat ryhmäsisäänpääsyt, vierailu pitää varata etukäteen. Varmistamme varaushetkellä, että puistossa on riittävästi tilaa ja muut mahdolliset toiveet vaikkapa tarjoilujen osalta onnistuvat.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin parhaan mahdollisen palvelun saamiseksi kuitenkin vähintään kaksi päivää ennen vierailua puistossa. Jos puistossa on tilaa, otamme vastaan myös viime hetken varauksia. Tiedustele tilannetta suoraan asiakaspalvelustamme.

Hinta muodostuu sisäänpääsyistä, jonka perusteena on minimissään 10 saapuvaa lasta. Lisäksi tulee valitut tarjoilut ja mahdolliset muut lisäpalvelut kuten poletit tai ohjatut leikit.

Päiväkotiryhmille ja koululaisryhmille on omat hinnoittelunsa ja kaikille muille ryhmille kuten seurat ja joukkeet on oma hinnoittelunsa. Ryhmien mukana saapuvat 1-vuotiaat maksavat voimassa olevan ennakkotaaperohinnan 3,90€/taapero. 

Kyllä. Varauksen voi perua joustavasti. Tilaisuuden voi perua kaksi päivää ennen vierailua, jos teille ei ole varattu tarjoiluija tai viisi päivää ennen vierailua, jos teille on varattu tarjoiluja. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme oikeuden veloittaa tilaajaa tarjoiluiden osuudesta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme peruutusten osalta.

Ryhmähinnoittelumme alkaa, kun ryhmässä on vähintään kymmenen lasta. Ryhmän koko voi vaihdella puistosta riippuen. Isoihin puistoihimme voi hyvin tulla yli 100 lapsen ryhmä, joten suunnitellaan teille sopiva tilaisuus joustavasti.

Ryhmät ruokailevat ravintola-alueen pöydissä ja tarjoilut katetaan yleensä noutopöytien tapaan. Ilmoitathan varauksen yhteydessä toiveesi ruokailuajasta ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista.