m

Getjenny

Synttärit Vaasassa: Agenttiseikkailu ja palkinnot

Jännittävä syntymäpäiväseikkailu lapsille Vaasassa

Järjestä unohtumaton syntymäpäiväjuhla Vaasassa, jossa pienet vieraat pääsevät kokemaan agenttiseikkailun täynnä salaisuuksia ja jännitystä! Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit luoda lapsellesi ja hänen ystävilleen ikimuistoisen päivän täynnä toimintaa ja hauskoja hetkiä.

Syntymäpäivät ovat lapsille vuoden kohokohtia, ja jokainen vanhempi haluaa tehdä niistä erityisiä. Vaasassa on mahdollista järjestää juhlat, jotka vievät lapset seikkailuun, jossa he voivat ratkoa arvoituksia ja suorittaa tehtäviä kuin oikeat salaiset agentit. Tällainen aktiivinen juhla ei ainoastaan viihdytä lapsia, vaan myös kannustaa heitä liikkumaan ja työskentelemään yhdessä.

Seikkailun suunnittelu ja tehtävät

Kun suunnittelet agenttiteemaisia syntymäpäiviä, mieti erilaisia tehtäviä ja arvoituksia, jotka sopivat juhlien teemaan. Voit esimerkiksi laatia salakirjoitettuja viestejä, jotka lapset voivat ratkaista yhdessä. Tehtävät voivat olla sekä fyysisiä että älyllisiä, jotta jokainen lapsi löytää niistä iloa ja haastetta.

Voit myös luoda aarteenetsintää muistuttavan seikkailun, jossa jokainen suoritettu tehtävä vie lapsia lähemmäs päämäärää – syntymäpäiväsankarin yllätyspalkintoa. Tärkeää on pitää tehtävät sellaisina, että ne ovat turvallisia ja kaikki lapset voivat osallistua niihin omalla tasollaan.

Palkinnot ja yllätykset

Palkinnot ovat tärkeä osa syntymäpäiväseikkailua. Ne voivat olla pieniä muistoesineitä tai vaikkapa mitaleja, jotka jokainen pieni agentti saa suoritettuaan tehtävät. Palkinnot voivat myös liittyä itse teemaan, kuten salaiset agenttilasit tai tehtäväkirjat.

Yllätykset pitävät lapset innostuneina ja motivoituneina koko juhlan ajan. Voit esimerkiksi piilottaa juhlatilan eri puolille vihjeitä, jotka johtavat lapsia kohti pääpalkintoa. Muista, että palkintojen ei tarvitse olla suuria tai kalliita – tärkeintä on niiden tuoma ilo ja seikkailun tunne.

Turvallisuus ja viihtyvyys

Turvallisuus on aina etusijalla, kun suunnittelet lapsille aktiviteetteja. Varmista, että kaikki tehtävät ovat ikäsoveltuvia ja että juhlatilassa on riittävästi tilaa liikkua turvallisesti. Vaikka emme mainitsekaan henkilökunnan valvontaa, on hyvä muistaa, että aikuisten läsnäolo ja tuki ovat tärkeitä lasten turvallisuuden kannalta.

Viihtyvyys syntyy yksityiskohdista. Koristele juhlatila teeman mukaisesti ja varmista, että jokaisella lapsella on mukavaa. Huomioi, että HopLopiin ei saa tuoda omia eväitä, mutta herkulliset tarjoilut ja juomat ovat osa palvelua, joten voit keskittyä nauttimaan juhlasta ilman ylimääräistä vaivaa.

Ikimuistoiset hetket yhdessä

Syntymäpäivät ovat erityisiä hetkiä, jotka jäävät muistoihin pitkäksi aikaa. Järjestämällä lapsellesi agenttiseikkailun täynnä tehtäviä, palkintoja ja yllätyksiä, annat hänelle ja hänen ystävilleen mahdollisuuden kokea jotain ainutlaatuista. Tällaiset hetket lähentävät ystäviä ja luovat yhteisiä muistoja, jotka kestävät vuosia.

On tärkeää muistaa, että aikuiset eivät saa tulla HopLopiin keskenään, mutta syntymäpäiväjuhlat ovat täydellinen tilaisuus viettää aikaa yhdessä lasten kanssa. Juhlien järjestäminen Vaasassa tarjoaa perheille mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä, nauttien lasten riemusta ja seikkailunhalusta.

Lopuksi

Syntymäpäiväjuhlat Vaasassa voivat olla täynnä toimintaa, naurua ja yllätyksiä. Agenttiseikkailu on hauska tapa juhlistaa lapsen erityistä päivää ja antaa hänelle mahdollisuus tuntea itsensä todelliseksi seikkailijaksi. Muista, että parhaat juhlat syntyvät yhdessäolosta, leikistä ja mielikuvituksen käytöstä – ja näitä kaikkia löytyy Vaasan HopLopista.

Valitsemalla jännittävän teeman, suunnittelemalla ikimuistoisia aktiviteetteja ja varmistamalla turvallisuuden ja viihtyvyyden, voit luoda lapsellesi syntymäpäivät, jotka säilyvät hänen ja hänen ystäviensä muistoissa pitkään. Onnea matkaan agenttiseikkailun järjestämiseen!

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi