m

Getjenny

Synttärit Tampereella: HopLopin leikkimielistä menoa

Juhlapäivä täynnä seikkailua

Kun erityinen päivä kolkuttaa ovella ja haluat tarjota lapsille unohtumattoman kokemuksen, sisäleikkipuisto on valinta, joka tuo hymyn huulille. Täällä jokainen nurkka on suunniteltu herättämään mielikuvitus eloon ja antamaan tilaa lapsen omalle luovuudelle ja seikkailunhalulle. Seikkailupuisto on kuin pieni maailma, jossa jokainen päivänsankari ja hänen ystävänsä voivat sukeltaa leikin pyörteisiin ja kokea jotain uutta.

Leikkipuiston sydämessä on ajatus yhdessä tekemisen ilosta. Siellä juhlapäivästä tulee todellinen seikkailu, kun lapset pääsevät kiipeilemään, liukumaan ja pomppimaan mielikuvituksellisissa ympäristöissä. Jokainen aktiviteetti on suunniteltu tukemaan lasten motorista kehitystä ja tarjoamaan heille turvallisen paikan tutkia ja oppia – kaikki tämä samalla, kun heillä on hauskaa.

Syntymäpäivät, jotka jäävät mieleen

Syntymäpäiväjuhlat ovat lapsille vuoden kohokohtia, ja niiden järjestäminen voi olla vanhemmille suuri ponnistus. Onneksi on olemassa paikkoja, jotka on suunniteltu juuri tällaisia hetkiä varten. Sisäleikkipuistossa juhlien järjestäminen on vaivatonta, ja se tarjoaa lapsille ikimuistoisen päivän täynnä riemua ja naurua. Juhlatilat ovat kuin luotu ilonpitoon, ja ne ovat valmiina odottamassa, että juhlat saavat alkaa.

Juhlien järjestäminen sisäleikkipuistossa tarkoittaa, että kaikki yksityiskohdat on mietitty valmiiksi. Juhlatilat ovat avaria ja kutsuvia, ja ne tarjoavat täydellisen ympäristön niin leikille kuin herkuttelullekin. Kun tarjoilut ja tilat ovat valmiina, vanhemmat voivat keskittyä nauttimaan päivästä yhtä paljon kuin pienetkin vieraat.

Leikkiä ja liikuntaa jokaiselle

Leikkipuisto on paikka, jossa jokainen lapsi löytää jotain mieluista tekemistä. Monipuoliset leikkivälineet ja aktiviteetit haastavat lapset liikkumaan ja kokeilemaan uusia asioita. Pallomeri on lasten suosikki, jossa voi sukeltaa värikkäiden pallojen sekaan ja antaa mielikuvituksen lentää. Se on paikka, jossa lapset voivat olla täysin oma itsensä ja kokea leikin riemua vapaasti.

Liikunnalliset aktiviteetit eivät ole ainoastaan hauskoja, vaan ne myös edistävät lasten fyysistä kehitystä. Kiipeilyrakenteet ja liukumäet tarjoavat turvallisen ympäristön, jossa lapset voivat kehittää tasapainoaan ja koordinaatiotaan. Leikkipuisto on kuin liikunnan juhlaa, jossa jokainen liike on osa suurempaa seikkailua.

Herkkuhetkiä yhdessä

Syntymäpäiväjuhla ei olisi täydellinen ilman herkullisia tarjoiluja. Sisäleikkipuiston ravintolasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, jotka täyttävät niin makean kuin suolaisenkin nälän. Juhlapöytä notkuu herkkuja, jotka on valittu juuri lapsia ajatellen. Täällä voit unohtaa keittiön hässäkän ja antaa ammattilaisten hoitaa tarjoilut, jotta voit itse keskittyä juhlan tärkeimpään osaan – yhdessäoloon.

Ravintolan tarjoilut ovat paitsi herkullisia, myös helppo ja kätevä tapa huolehtia juhlien ruokapuolesta. Kun kaikki on valmiina ja lapset voivat nauttia juhlahetkestä täysin rinnoin, vanhemmatkin voivat hengähtää ja nauttia hetkestä. Herkkuhetket ovat osa kokonaisvaltaista juhlakokemusta, joka jättää makumuistoja pitkäksi aikaa.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

Turvallisuus on asia, joka on otettu huomioon jokaisessa leikkipuiston yksityiskohdassa. Vanhemmat voivat olla huolettomia, sillä leikkivälineet ja tilat on suunniteltu turvallisuus edellä. Tämä tarkoittaa, että lapset voivat keskittyä täysillä leikkimiseen ja seikkailuun, kun taas vanhemmat voivat rentoutua tietäen, että kaikki on järjestetty lasten parhaaksi.

Viihtyvyys on toinen keskeinen tekijä, joka tekee leikkipuistosta miellyttävän paikan viettää aikaa. Tilat ovat valoisia ja iloisia, ja ne kutsuvat viihtymään pidemmäksikin aikaa. Kun ympäristö on suunniteltu viihtyisäksi ja kotoisaksi, se luo puitteet onnistuneelle juhlalle ja antaa kaikille osallistujille mahdollisuuden nauttia päivästä täysin sydämin.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi