m

Getjenny

Tekemistä lapsille: Luovat ja hauskat leikki-ideat HopLopissa

Leikin lumo: Lapsen maailma liikkeessä

Leikki on lapsen työtä, ja tämä työ on parhaimmillaan silloin, kun se yhdistää hauskuuden, oppimisen ja liikunnan. Lapsen kehitys: Miten leikki edistää oppimista -artikkelissa pohditaan, kuinka tärkeä rooli leikillä on lapsen kasvussa ja kehityksessä. HopLopin seikkailupuistoissa leikki muuttuu liikunnalliseksi seikkailuksi, jossa jokainen nurkka kutsuu tutkimaan ja jokainen este voittamaan. Täällä mielikuvitus saa siivet ja keho kokee ilon kautta oppimisen.

Kun lapset kiipeilevät, hyppivät ja tasapainoilevat, he eivät ainoastaan viihdy, vaan kehittävät samalla motorisia taitojaan. Pallomeressä sukeltaminen ja siellä seikkailu on kuin sukellus toiseen maailmaan, jossa jokainen värikäs pallo voi olla aarre tai osa suurempaa tarinaa. Tällaiset aktiviteetit ruokkivat lasten luovuutta ja auttavat heitä ymmärtämään maailmaa uusin silmin.

Yhdessä enemmän iloa: Perheen yhteiset seikkailut

Perheen yhteinen aika on korvaamatonta, ja sen viettäminen aktiivisesti yhdessä luo muistoja, jotka kestävät läpi elämän. Perheen yhteiset aktiviteetit: Hauskaa aikaa yhdessä -sivulla korostetaan yhteisten kokemusten merkitystä perhesuhteiden vahvistajana. HopLopissa perheet voivat yhdessä kokea jännittäviä seikkailuja, ratkoa pulmia ja haastaa toisiaan ystävällisessä kilpailussa. Tämä on aikaa, jolloin vanhemmat voivat heittäytyä lapsen tasolle ja kokea leikin ilon uudelleen.

Seikkailupuiston monipuoliset aktiviteetit tarjoavat jokaiselle jotakin, olipa kyseessä sitten vauhdikas liukumäki tai kekseliäs esteiden ylitys. Yhteiset haasteet ja onnistumiset lähentävät perheenjäseniä ja antavat arvokasta oppia siitä, kuinka yhdessä toimimalla voidaan saavuttaa suuria asioita.

Oppimisen ilo: Aktiiviset luokkaretket

Koulun ulkopuolinen oppiminen on tärkeä osa lasten kasvatusta, ja Lysti luokkaretki: Aktiivinen ja hauska tapa oppia uutta -sivu tarjoaa ideoita siitä, kuinka koululaisryhmät voivat yhdistää oppimisen ja liikunnan. HopLopissa järjestetyt luokkaretket ovat täynnä toimintaa, joka kannustaa lapsia tutkimaan, kokeilemaan ja oppimaan yhdessä. Tällainen ympäristö tukee lasten sosiaalisten taitojen kehittymistä ja rohkaisee heitä ottamaan aktiivisen roolin oman oppimisensa ohjaajina.

Luokkaretkipäivä HopLopissa on täynnä naurua ja yhdessäoloa, jossa jokainen lapsi voi löytää oman tapansa oppia ja ilmaista itseään. Ryhmätehtävät ja yhteiset leikit vahvistavat luokkahenkeä ja opettavat tärkeitä elämäntaitoja, kuten yhteistyötä, ongelmanratkaisua ja luovaa ajattelua.

Juhlat, jotka jäävät mieleen: Syntymäpäivät täynnä seikkailua

Syntymäpäivät ovat lapsille vuoden kohokohtia, ja jokainen vanhempi haluaa tehdä niistä unohtumattomat. Synttärikemut jätskipallokakulla ja hodareilla: Huimia seikkailuja ja herkullisia tarjoiluja -sivulla kerrotaan, kuinka HopLopissa järjestetyt syntymäpäiväjuhlat ovat täynnä elämyksiä, jotka saavat lapsen silmät loistamaan. Juhlapäivänä sankari ja hänen ystävänsä pääsevät sukeltamaan seikkailujen maailmaan, jossa jokainen hetki on täynnä riemua ja jännitystä.

Syntymäpäiväseikkailu HopLopissa on kuin oma tarina, jossa juhlasankari on päähenkilö. Lapset pääsevät yhdessä kokeilemaan rajojaan ja nauttimaan onnistumisen tunteista. Tällaiset kokemukset eivät ainoastaan tee juhlapäivästä ikimuistoisen, vaan myös vahvistavat ystävyyssuhteita ja luovat pohjaa uusille, yhteisille muistoille.

Leikin kautta oppiminen: Ideoita ja vinkkejä

Leikki on lapsen ensisijainen tapa oppia ja kokea maailmaa. Tekemistä lapsille: Ideoita ja vinkkejä -sivustolta löytyy runsaasti ehdotuksia siitä, kuinka vanhemmat voivat tukea lastensa luovuutta ja oppimista leikin kautta. HopLopissa leikki muuttuu oppimiskokemukseksi, jossa jokainen liuku, kiipeilyseinä tai este on mahdollisuus oppia jotain uutta itsestä ja ympäröivästä maailmasta.

Leikin avulla lapset oppivat parhaiten, kun he ovat aktiivisia, uteliaita ja innostuneita. HopLop tarjoaa ympäristön, jossa lapset voivat turvallisesti tutkia ja kokeilla, mikä toimii parhaiten heidän omassa oppimisessaan. Tällainen vapaus ja monipuolisuus leikissä tukee lasten luontaista halua oppia ja kasvaa.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi