Oletko tyyppi, jota kiinnostaa

Ei ihan tavallinen työpaikka!

Siinä tapauksessa, tervetuloa HopLopiin! Sisäleikkipuistoon, jossa työ on seikkailua, synttärijuhlaa, monitaiturointia, ravintolapuuhaa ja kaikenlaista hoploppailuhommaa lattiasta kattoon. Pidämme katseen lapsissa, riemussa ja naurussa, sillä kaiken tekemisemme tarkoituksena on tehdä lapsiperheiden arjesta hauskempaa ja helpompaa.

HopLop-puistoja on ympäri Suomen yhteensä 17 ja Saksassa yksi. Kaikkiaan meitä hoploplaisia on 400.

HopLop työntekijä

Mietitkö, millaista olisi olla töissä HopLopissa?

Tehdään yhdessä ikoni

Yhdessä, ei yksin!

Meillä on kivaa töissä ja puhallamme yhteen hiileen. Voit luottaa siihen, että työkaverit ja esihenkilö ovat aina tukenasi. Älä siis stressaa, jos sinulla ei ole aiempaa työkokemusta – tärkeintä, että olet hoplopmaisen hyvä tyyppi!

Monipuolinen työnkuva

Kaikkea paitsi tylsää

HopLopissa vietät työpäiväsi seikkailupuistossa – ja sinulle maksetaan siitä! Työhösi kuuluu mm. tulivuorelle kiipeämistä, jäätelön tekemistä, liukumäen laskua ja trampoliinien testaamista.

Kehity työssäsi ikoni

Sinusta kasvaa monitaituri

Meillä opit ja osaat joka päivä enemmän. Päiväsi täyttyvät tehtävistä, joissa kasvat monitaituriksi: asiakaspalvelu, ravintola, kassa, siivous – unohtamatta synttäreitä ja tapahtumia.

korkea-työfiilis ikoni

Työfiilis 9

Mittaamme työtyytyväisyyttä joka kuukausi. Vuonna 2022 työntekijämme antoivat työfiilikselle kouluarvosanan 9.

Henkilöstöedut ikoni

Sokerina pohjalla

Aina kun mielesi tekee herkutella, nappaat kaikki HopLop-ravintolan herkut ja ruoat puoleen hintaan. Ja etu koskee myös perhettäsi.

HopLop rekrytointi monitaituri työntekijä kassalla

Nyt mennään eteenpäin!

Koulutus ja tulevaisuuden urapolut

Arvostamme aikaisempaa palvelualan työkokemusta, mutta asenne ratkaisee eniten. Koulutamme sinut hyvin kaikkiin tehtäviin ja varmistamme, että saat monipuoliset eväät työelämään.

HopLop-seikkailupuistot kehittyvät koko ajan ja sinä voit vaikuttaa, mihin suuntaan. Olemalla aktiivinen ja innostunut voit päästä mukaan kehitystiimeihin, joissa kehitetään ja testataan uusia palveluja, tuotteita sekä toimintamalleja. Ja parhaat ideat tietty palkitaan!

HopLop on työpaikka, jossa on mahdollisuus kiivetä vaikka kuinka korkealle. Yli puolet nykyisistä esihenkilöistä on aloittanut työnsä seikkailupuistotyöntekijöinä tai vuoropäällikköinä. Myös HopLopin johdosta ja palveluyksiköistä puolet on aloittanut työnsä HopLop-puistoissa eri tehtävissä.

Viestimme avoimesti ja säännöllisesti, niin että kaikki ovat kartalla HopLopin kuulumisista, tuloksista ja ketjussa tapahtuvista asioista. Meillä on myös keskustelukanavia, missä saat helposti vastauksia ja apua kysymyksiisi tai mieltä askarruttaviin asioihin.

Uskomme, että jokainen hoploppari haluaa olla hyvä työssään ja mahdollistaa sen, että jokainen lapsiperhe viihtyy ja lähtee kotiin hyvällä fiiliksellä! Esihenkilömme valmentavat sinua työssäsi ja auttavat löytämään omat vahvuutesi. Haluamme saada sinut loistamaan työssäsi!

Tee testi. Jos nyökkäät näille, olet tuleva hoploppari!

Huomisen monitaituri

Haluat oppia todelliseksi monitaituriksi. HopLopilla seikkailet sujuvasti erilaisista tehtävistä toisiin: ravintolaan, siivoukseen, asiakaspalveluun, kassalle sekä järjestämään synttäreitä ja tapahtumia. Meiltä saat monipuoliset taidot työelämään.

Perhearjen pelastaja

Sinulla on iloinen ja reipas palveluasenne. Haluat tehdä lapsiperheiden elämästä helpompaa ja hauskempaa.

Saat energiaa ihmisistä

Elät asiakaskohtaamista, nautit lasten kanssa juttelusta ja haluat ilahduttaa myös aikuisia.

Olet hyvä tyyppi

Ja tiimipelaaja, jolle on tärkeää että työkavereillakin on kiva päivä. Teet saumatonta yhteistyötä paikassa kuin paikassa – ja samalla haluat pitää myös hauskaa yhdessä.

Uratrarinoita

Salamanteri

Santerin titteli ja työvuoet

Sohvi

Sohvin titteli ja työvuodet...