m

Getjenny

Hauskat leikit ja pelit HopLopissa

Seikkailu alkaa

Onko perheessäsi pieniä energiapakkauksia, jotka kaipaavat liikunnallista tekemistä sateisina päivinä tai viikonloppuisin? Sisäleikkipuistot ovat kuin taikamaailmoja, joissa mielikuvitus ja liikunnan ilo kohtaavat. Ne ovat paikkoja, joissa lapset voivat tutkia, kiipeillä ja sukeltaa seikkailuihin turvallisessa ympäristössä. Tällaisessa paikassa jokainen nurkka kätkee sisäänsä uuden mahdollisuuden oppia ja kasvaa leikin lomassa.

Kun lapset pääsevät vapaasti tutkimaan ja kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja, heidän motoriset taitonsa, ongelmanratkaisukykynsä ja sosiaaliset taitonsa kehittyvät huomaamatta. Leikkipuistossa jokainen este on voitettavissa ja jokainen torni valloitettavissa. Lapset oppivat ylittämään itsensä ja löytämään uusia tapoja toimia ja olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Perheen yhteiset hetket

Perheen yhteinen aika on korvaamatonta, ja sen viettäminen aktiivisesti yhdessä vahvistaa perhesiteitä. Sisäleikkipuistossa vanhemmat voivat seurata lastensa leikkejä ja iloita heidän saavutuksistaan. On hienoa nähdä, kuinka lapset rohkaistuvat kokeilemaan uusia asioita ja kuinka heidän itseluottamuksensa kasvaa jokaisen onnistumisen myötä. Perheen yhteiset aktiviteetit: Hauskaa aikaa yhdessä -sivulta löydät lisää vinkkejä yhteisen ajan viettoon.

Leikkipuisto tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden juhlia lapsen syntymäpäivää erityisellä tavalla. Järjestä unohtumaton päivä, jossa seikkailu ja yhdessäolo ovat pääosassa. Tutustu Synttärikemut jätskipallokakulla ja ohjatulla ohjelmalla: Hauska ja jännittävä tapa juhlia lapsen syntymäpäivää -sivuun ja inspiroidu järjestämään juhlat, jotka jäävät mieliin pitkäksi aikaa.

Liikunnan riemua jokaiselle

Liikunta on lapsen kehityksen kannalta elintärkeää. Se ei ainoastaan vahvista lapsen fyysistä kuntoa, vaan myös edistää kognitiivisia taitoja ja tunne-elämän kehitystä. Sisäleikkipuistossa liikunnasta tulee hauskaa ja vaivatonta. Kiipeilyrakenteet, liukumäet ja pallomeret ovat suunniteltu niin, että jokainen lapsi löytää niistä ilon ja haasteen. HopLop: Aktiivista ja hauskaa tekemistä koko perheelle -sivulla kerrotaan, kuinka liikunnallinen leikki tukee lasten kehitystä monipuolisesti.

Leikkipuiston ympäristö on suunniteltu turvallisuus edellä, jotta vanhemmat voivat olla huolettomia lasten leikkiessä. Jokainen elementti on testattu ja suunniteltu kestämään vilkkaankin leikin tuoman rasituksen. Näin ollen vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia lasten riemusta, kun he tutkivat ja valloittavat leikkipuiston eri osa-alueita.

Luovuuden lento

Luovuus on kuin lihasta, jota tulee venyttää ja vahvistaa. Sisäleikkipuistot tarjoavat lapsille mahdollisuuden käyttää mielikuvitustaan ja luoda omia leikkejään. Eri teemoitetut alueet herättävät tarinat eloon ja antavat lapsille tilaisuuden eläytyä erilaisiin rooleihin. Tämä ei ainoastaan viihdytä lapsia, vaan myös opettaa heitä ilmaisemaan itseään ja kehittämään empatiakykyään.

Leikkipuiston monipuoliset aktiviteetit tarjoavat jokaiselle jotakin. Olipa lapsesi sitten hiljainen haaveilija tai villi seikkailija, hän löytää varmasti oman suosikkipaikkansa. Leikin kautta lapset oppivat tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan, mikä on tärkeä osa heidän itsensä kehittymistä.

Seikkailu odottaa Espoossa

Onko perheesi valmis sukeltamaan seikkailun maailmaan? Espoossa sijaitseva sisäleikkipuisto kutsuu perheitä viettämään aikaa yhdessä ja nauttimaan liikunnan ilosta. Tutustu HopLop: Tekemistä perheelle Espoossa -sivuun ja löydä kaikki tarvittava tieto täydellisen päiväretken suunnitteluun.

Olipa kyseessä sitten arkinen irtiotto tai viikonlopun erityinen seikkailu, sisäleikkipuisto tarjoaa elämyksiä, jotka rikastuttavat perheen yhteistä aikaa. Lähde mukaan kokemaan ilon ja naurun täyttämät hetket, jotka jäävät muistoihin ja sydämiin pitkäksi aikaa.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi