m

Getjenny

Lasten kutsut HopLopissa: Pomppua ja seikkailua

Juhlien järjestäminen lapsille: Vinkkejä onnistuneeseen päivään

Kun suunnittelet unohtumattomia juhlia lapsille, haluat varmasti, että päivä on täynnä naurua, leikkiä ja jännittäviä seikkailuja. Järjestäessäsi tapahtumaa, muista valita paikka, joka on suunniteltu juuri lapsia varten ja joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja kaikenikäisille. Tärkeintä on, että päivästä tulee lapsille ikimuistoinen ja että he voivat purkaa energiaansa turvallisessa ympäristössä.

Valitse juhlapaikaksi sisäleikkipuisto, joka tarjoaa erilaisia leikkialueita ja seikkailuja. Näin varmistat, että jokainen pieni vieras löytää mieluisaa tekemistä ja päivästä tulee täynnä iloa ja aktiivista menoa. Muista myös, että juhlien suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon lasten erilaiset mielenkiinnon kohteet ja varmistaa, että tarjolla on tekemistä kaikille.

Syntymäpäivät sisäleikkipuistossa: Aktiivista hauskanpitoa

Syntymäpäiväjuhlat ovat lapsille vuoden kohokohtia, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa niitä kuin päivä täynnä liikuntaa ja leikkejä? Sisäleikkipuistossa järjestetyt juhlat tarjoavat lapsille mahdollisuuden viettää päivänsä kiipeillen, liukuen ja pomppien. Tällainen aktiivinen juhlapäivä ei ainoastaan viihdytä lapsia, vaan myös tukee heidän motorista kehitystään.

Kun suunnittelet syntymäpäiväjuhlia, muista kutsua juhlatilan henkilökuntaa avuksi. He voivat auttaa juhlien suunnittelussa ja varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Näin sinäkin voit nauttia juhlapäivästä ilman stressiä ja keskittyä olennaiseen – lapsesi ja hänen ystäviensä ilon jakamiseen.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

Lapsille suunnatun juhlapaikan valinnassa turvallisuus on yksi tärkeimmistä kriteereistä. On ensiarvoisen tärkeää, että leikkipaikka on suunniteltu lapsia ajatellen ja että siellä voi leikkiä huoletta. Varmista, että valitsemasi leikkipuisto panostaa turvallisuuteen ja että siellä on mukava ja viihtyisä ympäristö kaikille juhlijoille.

Kun kaikki juhlapaikan leikkivälineet ja tilat on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen, voivat vanhemmat rentoutua ja nauttia juhlahetkistä yhtä paljon kuin lapset. Tämä luo puitteet onnistuneelle juhlapäivälle, jossa kaikki voivat keskittyä hauskanpitoon ja yhdessäoloon.

Herkutteluhetket juhlien kruunu

Mikä olisi lastenjuhla ilman herkkuja? Sisäleikkipuistossa järjestetyissä juhlissa on usein tarjolla erilaisia herkkuvaihtoehtoja, jotka on räätälöity juuri lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että omien eväiden tuominen ei ole sallittua, joten varmista, että juhlapaikka tarjoaa maistuvan tarjoilun, joka täyttää kaikkien pienten vieraiden vatsat.

Kun herkut on valittu ja tilattu etukäteen, voit olla varma, että ruokailuhetki sujuu vaivattomasti ja että kaikki saavat nauttia juhlien tarjoamista mauista. Tämä on myös loistava tilaisuus pitää pieni tauko leikkimisestä ja kerätä voimia seuraavaan seikkailuun.

Muistettavaa juhlien järjestäjälle

Juhlien järjestäminen vaatii huolellista suunnittelua, mutta muutamalla vinkillä varmistat, että kaikki sujuu kuin tanssi. Ensinnäkin, muista, että aikuiset eivät voi tulla sisäleikkipuistoon ilman lapsia. Tämä tarkoittaa, että jokaisen aikuisen tulee saapua paikalle lapsen kanssa. Toiseksi, vaikka leikkipuisto on täynnä hauskoja aktiviteetteja, on hyvä muistaa, että taidepisteitä tai rooliasuja ei ole tarjolla, joten suunnittele juhlaohjelma sen mukaisesti.

Lopuksi, kun suunnittelet juhlapäivää, pidä mielessä, että pallomeri on lasten suosikki ja tarjoaa loputtomasti iloa ja naurua. Varmista, että juhlapäivä sisältää runsaasti aikaa pallomeressä pulikoimiseen, sillä se on monelle lapselle päivän kohokohta.

Lopuksi

Lastenjuhlien järjestäminen voi olla yhtä hauskaa kuin itse juhlatkin. Kun valitset oikean paikan, kuten sisäleikkipuiston, joka on suunniteltu juuri lapsia varten, olet jo askeleen lähempänä onnistunutta juhlapäivää. Muista suunnitella päivä huolella, ottaa huomioon kaikkien tarpeet ja toiveet sekä varmistaa, että tarjolla on monipuolista tekemistä ja herkullista syötävää. Näillä vinkeillä luot lapsille ikimuistoisen juhlapäivän, joka on täynnä pomppua ja seikkailua!

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi