m

Getjenny

Luovuutta ja liikettä HopLopin leikkialueilla

Leikin voima lapsen kehityksessä

Leikki on lapsen työtä, ja sen merkitys kasvun ja kehityksen kannalta on korvaamaton. Leikin kautta lapset oppivat uusia taitoja, kuten ongelmanratkaisua, vuorovaikutusta ja luovaa ajattelua. Leikkipaikat ovat paikkoja, joissa pienet tutkijat voivat kokeilla, oppia ja kasvaa. Leikkiessään lapset kehittävät motorisia taitojaan, kuten tasapainoa ja koordinaatiota, jotka ovat tärkeitä arkielämän toiminnoissa.

Leikkipaikat tarjoavat myös turvallisen ympäristön sosiaalisten taitojen harjoittamiseen. Lapset oppivat vuorottelemaan, jakamaan ja toimimaan ryhmässä, mikä on tärkeää heidän sosiaalisen kehityksensä kannalta. Leikin kautta lapset voivat myös ilmaista tunteitaan ja käsitellä kokemuksiaan, mikä tukee heidän emotionaalista kasvuaan.

Liikunnan ilo ja sen hyödyt

Liikunta on terveyden ja hyvinvoinnin peruspilari kaikenikäisille, mutta erityisesti lapsille se on elintärkeää. Aktiivinen liikkuminen vahvistaa lapsen luustoa, lihaksia ja kestävyyttä. Lisäksi se edistää sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä. Liikunnalliset leikit, kuten kiipeily ja pallomeressä pomppiminen, ovat hauskoja tapoja pitää yllä aktiivista elämäntapaa ja innostaa lapsia liikkumaan luontaisesti.

Liikunnan positiiviset vaikutukset eivät rajoitu vain fyysiseen terveyteen. Se myös parantaa keskittymiskykyä, oppimista ja muistia. Kun lapset saavat purkaa energiaansa leikin lomassa, he ovat valmiimpia keskittymään ja omaksumaan uutta tietoa. Liikunnan on myös todettu vähentävän stressiä ja parantavan mielialaa, mikä on tärkeää lapsen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Luovuuden lähde leikissä

Luovuus on kuin lihas, jota tulee venytellä ja vahvistaa. Leikkipaikat ovat täydellisiä paikkoja luovuuden ruokkimiseen, sillä ne tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia keksiä uusia leikkejä ja seikkailuja. Kiipeilyrakenteet, liukumäet ja pallomeret ovat kuin kutsuja lapsen mielikuvitukselle, jossa jokainen nurkka voi olla uusi maailma valmiina tutkittavaksi.

Luovuuden kehittäminen on tärkeää, sillä se ei ole vain taiteellista ilmaisua, vaan myös kykyä nähdä mahdollisuuksia ja ratkaista ongelmia innovatiivisilla tavoilla. Leikkipaikoilla lapset voivat harjoitella näitä taitoja turvallisessa ympäristössä, jossa kokeilunhalu ja uteliaisuus ovat valttikortteja. Luovat leikit auttavat lapsia myös ymmärtämään itseään ja maailmaa ympärillään paremmin.

Yhdessäolo ja yhteiset seikkailut

Perheen yhteinen aika on arvokasta, ja leikkipaikat tarjoavat ihanteellisen ympäristön yhteisten muistojen luomiseen. Kun vanhemmat ja lapset viettävät aikaa yhdessä leikkien, se vahvistaa perhesiteitä ja luo lämpimiä muistoja. Yhteiset leikkihetket eivät ole vain hauskoja, vaan ne myös opettavat lapsille tärkeitä arvoja, kuten yhteistyötä ja toisten huomioon ottamista.

Leikkipaikat ovat kuin yhteisöllisiä kohtaamispaikkoja, joissa lapset voivat tutustua toisiinsa ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Vanhemmat voivat myös tavata muita vanhempia ja jakaa kokemuksiaan lasten kasvatuksesta. Tämä sosiaalinen ulottuvuus on tärkeä osa leikkipaikkojen tarjoamaa kokemusta, sillä se tukee perheiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun puhutaan lasten leikkipaikoista. Vanhemmat voivat luottaa siihen, että leikkipaikat on suunniteltu lapsia ajatellen, ja ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit. Turvallinen ympäristö mahdollistaa sen, että lapset voivat keskittyä olennaiseen – leikkiin ja hauskanpitoon – ilman huolta.

Viihtyvyys on myös olennainen osa leikkipaikkojen suunnittelua. Värikkäät ja kutsuvat tilat houkuttelevat lapsia tutkimaan ja viihtymään pidempään. Kun ympäristö on suunniteltu lapsen näkökulmasta, se tukee lapsen luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia maailmaa. Viihtyisässä ympäristössä myös vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia yhteisestä ajasta lastensa kanssa.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi