m

Getjenny

Perheen iloa ja hauskuutta HopLopissa

Seikkailun kutsu perheen pienimmille

Kun arki alkaa tuntua yksitoikkoiselta ja kaipaatte yhteistä tekemistä, mikä olisikaan parempi tapa viettää laatuaikaa kuin suunnata HopLopin sisäleikkipuistoon? Lapsille suunnitellut leikkialueet kutsuvat perheen pienimpiä tutkimaan, kiipeilemään ja sukeltamaan pallomereen, missä mielikuvitus saa vapaasti lentää. Jokainen nurkka on suunniteltu herättämään uteliaisuus ja tarjoamaan jännittäviä hetkiä, jotka saavat lasten silmät loistamaan innosta.

Leikin lomassa jokainen seikkailu on myös oppimiskokemus. Kiipeilyrakenteet ja liukumäet kehittävät motorisia taitoja, kun taas pallomeressä pulikoiminen vahvistaa koordinaatiota ja tasapainoa. Leikkiessään lapset oppivat myös sosiaalisia taitoja, kuten vuorovaikutusta ja yhteistyötä, mikä on arvokasta kasvun ja kehityksen kannalta.

Yhdessäoloa ja yhteisiä muistoja

Perhe on parhaimmillaan yhdessä, ja yhteiset kokemukset luovat muistoja, jotka säilyvät vuosien ajan. HopLop tarjoaa täydellisen ympäristön yhteisille seikkailuille, missä vanhemmat voivat seurata lasten riemua ja osallistua leikkeihin, mikäli mieli tekee. Tämä on aikaa, jolloin voi unohtaa kiireet ja antaa hetken kulkea omalla painollaan, nauttien lasten naurusta ja energiasta.

Sisäleikkipuistossa vietetty aika on paitsi hauskaa myös hyödyllistä. Se vahvistaa perhesiteitä ja antaa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Kun lapset kiitävät liukumäistä tai hyppivät trampoliinilla, vanhemmat voivat tuntea ilon siitä että ovat mahdollistaneet nämä onnelliset hetket.

Turvallisuus ja viihtyvyys etusijalla

Turvallisuus on asia josta ei koskaan tingitä, ja se onkin yksi HopLopin kulmakivistä. Jokainen elementti on suunniteltu kestämään vilkasta käyttöä ja tarjoamaan turvallisen ympäristön leikeille. Vanhemmat voivat rentoutua tietäen, että tilat on rakennettu lapsia ajatellen, ja että jokainen leikkihetki on sekä hauska että turvallinen.

Viihtyvyys on toinen tärkeä tekijä, joka tekee HopLopista miellyttävän paikan viettää aikaa. Lämpimät ja kutsuvat tilat kutsuvat viipymään pidempäänkin, ja tarjoavat mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta ilman huolta sääolosuhteista. Sisäleikkipuisto on kuin pieni maailma, jossa jokainen perheenjäsen löytää oman suosikkipaikkansa ja toimintansa.

Erityishetket ansaitsevat erityisen juhlan

Syntymäpäivät ja muut merkkipäivät ovat lapsille tärkeitä, ja niiden juhlistaminen on osa perheen yhteisiä perinteitä. HopLop tarjoaa ainutlaatuisen paikan juhlien järjestämiseen, missä lapsen erityispäivä muuttuu ikimuistoiseksi seikkailuksi. Juhlatilat ovat valmiina toivottamaan tervetulleeksi iloiset juhlijat, ja päivänsankari saa kokea olevansa päivän keskipiste.

Juhlien järjestäminen HopLopissa on vaivatonta ja mukavaa. Ei tarvitse murehtia järjestelyistä tai siivouksesta – kaikki on valmiina, jotta voitte keskittyä nauttimaan juhlahetkestä. Tämä mahdollistaa sen, että vanhemmat voivat olla läsnä ja osallistua juhlintaan yhdessä lasten kanssa, luoden yhteisiä muistoja jotka kestävät läpi elämän.

Yhteisöllisyys ja leikin ilo

Leikki on lapsen työtä, ja sen kautta he tutkivat maailmaa ja oppivat uusia taitoja. HopLopin sisäleikkipuisto on paikka, jossa yhteisöllisyys ja leikin ilo kohtaavat. Lapset saavat kohdata toisiaan ja luoda uusia ystävyyssuhteita, kun taas vanhemmat voivat tavata toisiaan ja jakaa kokemuksiaan. Tämä luo yhteisön tunteen, joka on tärkeä osa lapsiperheiden hyvinvointia.

Leikkipuiston ympäristössä lapset oppivat myös jakamisen ja vuorottelun tärkeyden, mikä on tärkeä osa sosiaalista kasvua. Kun lapset oppivat toimimaan yhdessä ja kunnioittamaan toisiaan, he oppivat arvokkaita elämäntaitoja, jotka kantavat heitä pitkälle tulevaisuudessa. Sisäleikkipuisto tarjoaa turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa nämä taidot voivat kehittyä.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi