m

Getjenny

Aktiivista leikkiä ja oppimista HopLopissa

Leikin merkitys lapsen kehitykselle

Leikki on lapsen työtä, ja sen kautta lapset oppivat uusia taitoja, kuten ongelmanratkaisua, vuorovaikutusta ja luovuutta. Leikkiessään lapset saavat myös tärkeää liikuntaa, joka vahvistaa heidän motorisia taitojaan ja yleistä terveyttään. Leikin avulla lapset voivat tutkia maailmaa turvallisessa ympäristössä, jossa mielikuvitus saa vapaasti lentää ja uudet ideat kukoistaa.

Leikkipaikat, kuten HopLopin sisäleikkipuistot, tarjoavat ihanteellisen ympäristön leikin tukemiseen. Ne ovat suunniteltu stimuloimaan lasten aisteja ja tarjoamaan haasteita, jotka edistävät fyysistä ja henkistä kasvua. Kun lapset kiipeilevät, hyppivät ja juoksevat, he eivät ainoastaan paranna fyysistä kuntoaan vaan myös kehittävät sosiaalisia taitojaan leikkiessään yhdessä muiden lasten kanssa.

Liikunnan ilo ja yhdessäolon merkitys

Liikunta on ilon ja naurun lähde, ja se yhdistää ihmisiä. HopLopissa perheet voivat viettää aikaa yhdessä, nauttien liikunnan tuomasta energiasta ja hyvästä mielentilasta. Yhdessäolo vahvistaa perhesiteitä ja luo muistoja, jotka kestävät läpi elämän. Kun vanhemmat ja lapset jakavat yhteisiä kokemuksia, se luo pohjan luottamukselle ja ymmärrykselle perheen sisällä.

On tärkeää, että liikunnalliset aktiviteetit ovat hauskoja ja innostavia, jotta lapset kokevat liikunnan ilon ja haluavat jatkaa aktiivista elämäntapaa tulevaisuudessakin. HopLopin sisäleikkipuistot on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen, tarjoten monipuolisia aktiviteetteja, jotka houkuttelevat liikkumaan ja kokeilemaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä.

Luovuuden ja ongelmanratkaisun kehittäminen

Luovuus ja ongelmanratkaisutaidot ovat avainasemassa lapsen kehityksessä. Leikkipuistot tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia näiden taitojen harjoittamiseen. Kiipeilyrakenteet ja erilaiset pelit haastavat lapsia keksimään uusia tapoja selviytyä esteistä ja ratkaista pulmia. Tämä ei ainoastaan kehitä lasten älyllisiä kykyjä, vaan myös vahvistaa heidän itseluottamustaan ja itsenäisyyttään.

Kun lapset saavat itse päättää, miten he leikkivät ja mitä pelejä he pelaavat, he oppivat tekemään päätöksiä ja ottamaan vastuuta toiminnastaan. Tämä on tärkeä osa lapsen kasvua kohti itsenäistä aikuisuutta. Sisäleikkipuistot tarjoavat turvallisen ympäristön, jossa lapset voivat harjoitella näitä taitoja ja kasvaa luovina, ongelmanratkaisukykyisinä yksilöinä.

Motoristen taitojen kehittyminen leikin kautta

Motoriset taidot ovat perusta monille arkipäivän toiminnoille, ja niiden kehittäminen on tärkeää lapsen kokonaisvaltaiselle kasvulle. HopLopin sisäleikkipuistojen tarjoamat aktiviteetit, kuten kiipeilyseinät ja pallomeret, ovat erinomaisia välineitä motoristen taitojen hiomiseen. Lapset oppivat arvioimaan etäisyyksiä, koordinoimaan liikkeitään ja kehittämään tasapainoaan leikin lomassa.

Kun lapset saavat haastaa itseään ja kokeilla rajojaan turvallisessa ympäristössä, heidän kehonsa ja mielensä kasvavat yhdessä. HopLopin sisäleikkipuistot ovat suunniteltu tukemaan tätä kehitystä ja tarjoamaan lapsille mahdollisuuden kasvaa terveinä ja onnellisina.

Yhteisöllisyys ja uusien ystävyyssuhteiden solmiminen

Leikkipuistot ovat paikkoja, joissa lapset voivat tavata uusia ystäviä ja oppia tärkeitä sosiaalisia taitoja. Yhteisöllisyys on tärkeä osa lapsen sosiaalista kehitystä, ja leikkipuistot tarjoavat luontevan ympäristön ystävyyssuhteiden solmimiselle. Kun lapset leikkivät yhdessä, he oppivat jakamaan, neuvottelemaan ja työskentelemään yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita.

Leikkipuistot ovat myös paikkoja, joissa vanhemmat voivat tavata toisiaan ja jakaa kokemuksiaan vanhemmuudesta. Tämä yhteisöllinen aspekti on arvokas resurssi perheille, sillä se tarjoaa tukea ja ymmärrystä arjen haasteisiin. HopLop on sitoutunut luomaan ympäristön, jossa sekä lapset että vanhemmat voivat kokea yhteisöllisyyden ilon ja tuen.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi