HopLop lasten synttärit

LASTEN SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT HOPLOPISSA

Joko se vuosi taas mennä vierähti? Vastahan meillä oli lapsen synttärijuhlat. Vaikka lapsen syntymäpäivä onkin yksi vuoden kohokohdista, juhlajärjestelyihin menee yllättävän paljon aikaa. Jos sinusta tuntuu, että kalenterista ei juuri nyt irtoaisi aikaa tai intoa emännöintiin ja isännöintiin, anna meidän auttaa.

NÄISTÄ LASTENKUTSUISTA EI KUKAAN HALUA JÄÄDÄ PAITSI

HopLopissa lasten synttärit voi järjestää erinomaisissa puitteissa. Valitse sankarin toivoma teemahuone lasten suosikeista ja tutustu tarjoiluvalikoimaan, josta löytyy herkkuja sekä isoon että pieneen nälkään. Synttärijuhlan voit varata kätevästi suoraan verkossa tai rimpauta asiakaspalveluumme 010 8373 041 arkisin klo 9 – 17 tai lauantaisin klo 9 – 14.

SYNTTÄRIJUHLAT PIENELLÄ VAIVALLA – NÄIN JÄRJESTÄT JUHLAT MUUTAMASSA MINUUTISSA!

 

1. SUUNNITTELE
JUHLASI

Valitse oma HopLop puistosi, juhlapäivä sekä juhlahuoneen varausaika varauskalenterista. Lisää mieluisin tarjoilupaketti ja lisäpalvelut. Vaihtoehdoista löytyy jokaiselle kukkarolle sopivat synttärit.

PSST! Arkisin juhlit edullisemmin. Hinnat alkaen 18,90€/lapsi.

2. HYÖDYNNÄ ETU –
SANKARI JUHLII ILMAISEKSI

Varatessasi juhlia, kirjoita etukoodi SYNTTÄRIETU. Järjestelmä vähentää automaattisesti sankarin sisäänpääsyn ja tarjoilun pois loppusummasta. Etu toimii, kun varaus on tehty vähintään seitsemälle juhlijalle.

3. MAKSA VARAUSMAKSU 50€ – LOPUT VASTA JUHLAPÄIVÄNÄ

Kun varausmaksu 50€ on maksettu, varaus on kunnossa. Juhlia voi vapaasti muokata omien sivujen kautta vielä kaksi päivää ennen juhlia. Loppusumma juhlista maksetaan vasta paikan päällä juhlapäivänä.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Jotta kaikki sujuu mukavasti, listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

MITÄ LASTEN SYNTTÄREIHIN SISÄLTYY?

Juhlien järjestäjänä voit välttää juhlajärjestelyistä koituvat kiireet ja antaa lastenjuhlat meidän järjestettäväksemme. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme täyttää odotuksenne niin, että lasten lisäksi myös aikuisilla on hauskaa koko lasten synttärien ajan.

Hoplopissa lasten synttäreihin kuuluu:

sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriseurueelle
oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
teeman mukaiset koristelut
haluamanne synttäritarjoiltavat sekä
reipas lasten synttäreiden henkilökunta.

Juhlaväki on tottahan toki tervetullut myös leikkipuiston puolelle. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.

VOIKO LAPSET JÄTTÄÄ VIETTÄMÄÄN SYNTTÄREITÄ ILMAN HUOLTAJAA?

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla lasten synttäreiden ajan, mutta pikkujuhlijoilla tulee olla 1 valvova aikuinen 10 lasta kohden. Aikuiset pääsevät HopLopiin aina maksutta.

KUINKA KAUAN VOIMME VIETTÄÄ LASTEN SYNTTÄREITÄ HOPLOPISSA?

Voit valita lastenjuhlien ajankohdan alkamaan aamusta tai hieman myöhemmin iltapäivällä – silloin kun teille parhaiten sopii. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlia jatketaan vaikka sulkemisaikaan saakka leikkipuiston puolella. Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi.  HopLop on auki joka päivä 9-20.

MINKÄ IKÄISET LAPSET VOIVAT VIETTÄÄ SYNTTÄRINSÄ HOPLOPISSA?

HopLop tarjoaa teemahuoneineen ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille lapsille. On muun muassa seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, trampoliineja, sähköautoja ja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialue.

Emme tietenkään ole unohtaneet aikuisia: voit rentoutua oleskelutiloissamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, meillä aikuisetkin ovat tervetulleita mukaan leikin hurmaan.

 

LASTEN SYNTTÄREIDEN TARJOILUT

Touhutessa ja temmeltäessä nälkä voi yllättää pienet juhlijat. Synttäripakettiin kuuluukin tarjottavat, jotka varataan ravintola-kahvilamme kattavasta valikoimasta.

Voitte valita lastensynttäreille mieltymyksienne mukaiset juhlatarjoiltavat. Valikoimasta löytyy herkkuja sekä isoon että pieneen nälkään. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

 

Synttäreiden varaaminen

LASTEN SYNTTÄREIDEN VARAAMINEN

Varaa lasten synttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla HopLop puisto ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä. Arkisin juhlit edullisemmin. Hinnat alkaen 18,90€/lapsi.

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun tai “oma HopLop – sivujen” kautta.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa synttäriemäntä koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee juhlaemäntä hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.