VARAA SYNTTÄRIT TURVALLISIN MIELIN – PERUUTA TARVITTAESSA

Lapselle synttärit ovat vuoden kohokohta! Olemme HopLopissa tehneet kaikkemme, jotta voimme juhlia yhdessä turvallisin mielin. Asiakasmäärää on rajoitettu merkittävästi ja koko seikkailupuisto sis. synttärihuoneet on päällystetty viruksen tuhoajalla.

Jos teille tulee este, voit siirtää tai peruuttaa synttärit vielä 48h ennen juhlahetkeä. Saatte halutessanne varausmaksun tilalle 50€ arvoisen hyvityslahjakortin, joka on voimassa 12kk. Osallistujamäärään saa tehdä  muutoksia vielä juhlia edellisenä päivänä, soittamalla asiakaspalveluun.

Lasten synttäreiden hinta alkaen 13,90€/lapsi

KAMPANJAETU – SANKARI SAA LAHJAKSI KUUKAUSIPASSIN!

Varaa nyt synttärit ja käytä etukoodiasi LYSTIPASSI. Sankari saa lahjaksi ikioman HopLop Kuukausipassin, jolla pääsee juhlavasti sisään vaikka joka ikinen päivä, koko kuukauden ajan.

Puistojen aukioloajat ovat muuttuneet. Ruoholahden ja Variston puistot suljetaan toistaiseksi. Muut puistot palvelevat ma-pe klo 15-20 ja la-su klo 10-19. Kampanja ei ole voimassa Rovaniemen puistossa.

LASTEN SYNTTÄREIDEN SUUNNITTELU

Onnistuneet lastenjuhlat kaipaavat  suunnittelua ja aikaa. Olemme tehneet kaiken niin valmiiksi, että juhlien järjestäminen sujuu vaivattomasti!

 

Tarjoilut
lasten juhliin

Lasten synttäreiden tarjoilu syntyy suolaisen ja makean sopivasta suhteesta

TUTUSTU TARJOILUIHIN

Järjestäjän
muistilista

Kutsut lasten synttäreille, vinkit ja tärkeimmät tärpit onnistuneisiin lastenjuhliin

LUE VIISI VINKKIÄ

Hauskat leikit
synttäreille

Parhaat lasten synttärit ikinä! Seikkailujen ohelle nopeita leikkejä koko juhlaväelle

TUTUSTU LEIKKEIHIN

Hyvä tietää
ennen varaamista

Viisi askelta stressittömiin lasten juhliin. Varaaminen vie vain muutaman minuutin!

LUE LISÄÄ

HERKULLISET TARJOILUT SYNTTÄRIPÖYTÄÄN

Tuottavatko lasten synttäritarjoilut päänvaivaa? HopLop synttäreillä me teemme kaiken puolestasi, tehtäväksesi jää vain kertoa meille millaiset juhlat haluatte.

  • Suolaista alkuun!
    Alkuun kannattaa varata suolaista syötävää, varsinkin arkisin pitkän päivän jälkeen. Burgerit tai lihapullat ilahduttavat jokaisen hulivilin makuhermoja ja porkkana- ja kurkkutikut ovat myös nopeaa naposteltavaa.
  • Juhlapäivänä herkutellaan!
    Paketeista sekä lisätarjoiluista löytyy jokaiselle jotakin: hedelmiä, keksejä, nameja, limua ja jäätelöpallokakku toki kruunaa juhlat kuin juhlat!
  • Erityisruokavaliot huomioon
    Ilmoita juhlijoiden allergiat erityisruokavaliot ennakkoon, jotta kaikki hulivilit löytävät juhlapöydästä suosikkinsa.

LASTEN SYNTTÄREIDEN JÄRJESTÄJÄN MUISTILISTA

1. TOIMITA KUTSUKORTIT SYNTTÄREILLE

Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä täältä löydät HopLopin omat tulostettavat synttärikutsut. Muistathan lisätä yhteystietosi selkeällä käsialalla, niin ilmoittautumiset tulevat varmasti perille.

2. VALITSE JUHLIEN TEEMA

Juhlitaanko discopallon loisteessa vai merirosvon hytissä? Valitse synttäriteema sankarin toiveen mukaan ja tee päivästä ikimuistoinen! Tutustu teemoihin.

3. RUOKA VAI KAKKUBILEET? VAI KUMPAAKIN?

Tulevatko hulivilit suoraan päivän askareista juhliin, vai onko ruoka syöty jo kotona? Lasten synttäreiden ajankohta määrittelee usein myös synttäritarjoiluiden sisällön ja  valikoimista löytyy sekä suolaista että makeaa! Tarjoilupakettien sisältöihin pääset tutustumaan varauspalvelussamme.

4. JUHLIEN YHTEISLEIKIT

Parasta on mennä ja seikkailla! Joskus kuitenkin on kiva myös hihkaista synttäriporukka kasaan ja tehdä jotain yhdessä. Miltä kuulostaisi Viidakon viikarijahti? Tai myrkkypoppari? Lue kaikki leikkivinkkimme.

5. VALMIINA KAIKKEEN!

Muista liika stressi pois eli hengitä syvään ja rentoudu, me järkätään lastenjuhlat!

 

MERIROSVOSYNTTÄRIT

Raitapaita päälle ja silmälappu tämminkiin: merirosvosynttäreillä avautuu ilon ja riemun aarrearkku! Jännittävän teeman mukainen ympäristö ja kattaus, mahtavat murkinat ja riemukas juhlaväki takaavat täydellisen tunnelman. Merirosvohenkinen huone on ainoastaan juhlaväen käytössä huonevarauksen keston ajan. Teeman mukaiset äänitehosteet täydentävät aidon merirosvotunnelman.

PRINSESSASYNTTÄRIT

Suloiset prinsessajuhlat tuovat aimo annoksen lisäloistoa syntymäpäivään. Ihastuttavasti prinsessateeman mukainen ympäristö ja kattaus, herkulliset ruoat ja iloitseva juhlakansa takaavat unohtumattoman tunnelman. Päivän prinsessa on itseoikeutetusti juhlien keskipiste, mutta myös vieraat tuntevat olevansa arjen yläpuolella.

Ihana juhlahuone on pelkästään juhlaväen käytössä huonevarauksen keston ajan. Teeman mukainen äänimaailma virittää kuninkaalliseen tunnelmaan.

DISCOSYNTTÄRIT

Mihin katosi disco? Ei yhtään minnekään – HopLopin discosynttäreillä soi aito musa aitoutta huokuvassa ympäristössä! Discoteeman mukainen juhlatila ja kattaus, menoon sopivat herkut ja bilehilehenkinen juhlaväki pitävät sykkeen korkealla koko synttärijuhlien ajan.

Discosynttäreiden ”VIP Disco Room” on vain bileväen käytössä huonevarauksen keston ajan – sinne ei ole ulkopuolisilla asiaa. Mahtavasti jytisevä discobiitti pistää vipinää ujoimmankin uunon tanssijalkaan!

AVARUUSSYNTTÄRIT

Avaruussynttäreillä meno on aivan toisesta maailmasta! Universumin ihmeitä syleilevä ympäristö, teeman mukainen kattaus ja kaukaisissa galakseissa elintärkeä energialähde – makoisa murkina – nostavat synttäritunnelman uusiin sfääreihin.

Avaruusasema on ainoastaan juhlaväen käytössä huonevarauksen keston ajan. Alieneita ei sisään päästetä. Avaruustunnelmaa luovat äänitehosteet täydellistävät tähtienvälisen tunnelman.

LEIKKIVINKIT LASTEN SYNTTÄREILLE

HopLop sisäleikkipuisto houkuttelee liikkumaan, hyppimään, liukumaan ja kiipeämään monen tunnin ajan. Mikäli kuitenkin haluatte kokoontua synttärijuhlien lopuksi juhlahuoneeseen odottelemaan hakijoita, niin tässä olisi muutama nopea yhteisleikki.

MYRKKYPOPPARI

Yksi leikkijä menee hetkeksi kauemmaksi ja muut laittavat leikkijän pöytäpaikalle popcorneja. Yhdessä päätetään mikä poppari on myrkyllinen ja varmistetaan että kaikki tietävät sen sijainnin. Leikkijä pyydetään takaisin paikalleen ja hän alkaa varovasti syömään yksi kerrallaan poppareita, kunnes käsi osuu myrkkypoppariin ja kaikki huudahtavat MYRKKYPOPPARI! Voitte laskea vuorotellen kuka saa syötyä eniten poppareita. Vinkki: laittakaa popparit tarpeeksi kauas toisistaan, niin myrkkypoppari on helpompi muistaa.

PULLONPYÖRITYS

Synttäreiden hittileikki uudessa ympäristössä! Pyytäkää henkilökunnalta lainaan tyhjä pullo ja asettukaa ympyrän muotoiseen piiriin. Laittakaa pullo piirin keskelle ja pyöräyttäkää. Kun pullo pysähtyy osoittamaan yhtä leikkijää, muut antavat hänelle tehtävän, jatkossa edellisen tehtävän suorittanut antaa tehtävän seuraavalle. Osaatko taputtaa toisella kädellä pöytää samalla kuin pyörität toista kättä ympyrää pyödän pinnalla? Osaatko kävellä hämähäkkikävelyä huoneen ympäri? Tässä leikissä on lupa hassutella ja haastaa kaverin taitoja!

MIKÄ PUUTTUU?

Kenellä on paras muisti? Tyhjentäkää taskut, laukut ja asettakaa 10 esinettä pöydälle. Yksi leikkijöistä kääntyy pöydästä poispäin ja muut nappaavat pöydältä 1-3 tavaraa piiloon. Kun leikkijä kääntyy takaisin pöytään päin, tulee hänen yrittää muistaa mitkä tavarat puuttuvat.

 

Varaa synttärit nyt, juhli myöhemmin

 

1. VARAA KEMUT
HELPOSTI VERKOSTA

Juhlien varaaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa! Valitse päivä, kellonaika, huone ja tarjoilu. PSST! Edullisimmat juhlat järjestetään maanantaista keskiviikkoon!

2. MAKSA VAIN VARAUSMAKSU

Varauksen lopulla maksettavaksi tulee vain 50€ varausmaksu. Loppusumma maksetaan juhlissa paikan päällä vahvistetun lapsilukumäärän mukaan.

3. Täydennä varaustasi tarpeidesi mukaan

Ilmoita mahdollisista ruoka-aine allergioista varauksen lisätietoihin, kun saat ne tietoosi. Tilaa myös helposti kotiinviemislahjat ja lisätarjottavat.

4. Muokkaa viime
hetkeen asti

Voit muokata verkossa päivämäärää ja lapsilukumäärä kunhan teet sen 2 vuorokautta ennen juhlia. Mikäli peruutuksia tulee edellisenä iltana, olethan puhelimitse yhteydessä.

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää