HopLop lasten synttärit

SYNTTÄREITÄÄN EI VOI VALITA – BILEET VOI.

Omaan syntymäpäiväänsä ei voi vaikuttaa, mutta voit päättää, miten sitä vietät. Parastahan on juhliminen kivojen kamujen kanssa. HopLopissa voit olla sankarina avaruudessa tai diskossa, nauttia parhaimpii herkkuja – unohtamatta tietenkään kreisejä seikkailuja puistossa!

AIKUISETKIN TYKKÄÄ

HopLop-synttärit ovat lisäksi ihan hullun iisit ja kätevät myös vanhemmille. Unohda mokkapalojen leipominen ja sohvatyynyjen varjeleminen suklaajätskiltä, unohtumattomat synttärit voi viettää HopLopissa ilman ylimääräistä päänvaivaa. Meiltä löytyy maistuvat tarjoilut myös vanhemmille vieraille juhlien ajaksi.

HopLop synttärit alkaen 18,90€/lapsi

Innostava ympäristö nostaa juhlatunnelman kattoon, juhlaväki riemuitsee ja sinä säästät aikaa ja vaivaa arjen kiireiden keskellä. Syntymäpäiväjuhlat toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukaisesti ja yhteinen viihtyminen on taattu.

PSST! Rahanarvoinen etu maanantaista perjantaihin: jokainen juhlija pääsee karkeloihin 6 euroa edullisemmin! Hinnat alkaen 18,90€/lapsi, koskee kahvilassa järjestettäviä juhlia.

 OLE VIP (VILLIINNY IHAN PÄHKINÖINÄ)

Hyvien kemujen lisäksi ei ole hassumpaa, että varaamalla kaupungin mageimmat synttärit 31.10.2018 mennessä, saat kaupan päälle Vip-passin. Sillä sankari saa kuukauden ilmaiset seikkailut HopLopissa.

Vip-passi ei sisälly Hyvä-tarjoilupakettiin. Vip-passi ja uudet synttäriherkut eivät ole käytössä Riihimäen ja Rovaniemen puistoissa.

JOKAISELLA ON OIKEUS SYNTTÄRIIN JA LEIKKIIN.

Kolmoset

Synttärit eivät ehkä olekaan ihan niin kreisikivat juhlat, kun ne joutuu jakamaan kahden muun kanssa – 9 vuotta peräkkäin. Mutta vaikka synttäreitään ei voi valita, bileet voi: HopLop järjesti kolmosille Rasmukselle, Rokille ja Veetille 10-vuotissynttärit, jotka eivät ihan heti unohdu. Kaikki ansaitsevat oman, ikimuistoisen, vuoden parhaan päivänsä.

Karkauspäivä

Synttärit ovat ehkä vuoden paras päivä! Paitsi silloin, kun ne ovat vain joka neljäs vuosi, niin kuin karkauspäivänä syntyneillä Minealla, 6, ja Katilla, 34. Vaikka synttäreitään ei voi valita, bileet voi: HopLop järjesti äidille ja tyttärelle juhlat, joissa bailattiin kaikkien missattujen synttäreiden edestä. Kaikki ansaitsee oman, ikimuistoisen, vuoden parhaan päivänsä.

VOITASKO AUTTAA?

Tässä ei tenkka poo tartte tulla, sillä autamme mielellämme.
Rimpauta asiakaspalveluumme 010 8373 041 arkisin klo 9 – 17 tai lauantaisin klo 9 – 14.

HERKUT UUSIKS

Synttäreissä on paljon kivaa, mutta voi hulivilit mikä meno, kun tarjoilut ovat kohdillaan. Riemun maksimoimiseksi olemme nimittäin uudistaneet synttäritarjoilut niin, että herkkuja löytyy ihan varmasti joka makuun ja nälkään!

 

VALKKAA PÄIVÄKS OMA MAAILMA

Mur niinku merirosvo vai dunts dunts dunts niinku disko? Heittäydy ihan prinsessaksi tai hyppää lähimmälle tähdelle ja ota suorin tie avaruuteen. Teemahuoneissa biletätte niin, ettei kemut ihan heti unohdu!

Kivat kutsut kivoille kamuille!

Aina ei ehdi askarrella, tulosta iloiset synttärikutsut täältä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lue useimmin kysytyt synttärikysymykset ja vastaukset täältä!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.