Synttärisankarille lahjaksi Kuukausipassi!

Varaa ja käytä etukoodia LYSTIPASSI. Sankari saa lahjaksi ikioman HopLop Kuukausipassin, jolla pääsee juhlavasti sisään vaikka joka ikinen päivä, koko kuukauden ajan.

1 kuukausipassi/ 6 juhlijaa. Kampanja ei ole voimassa Rovaniemen puistossa.

Lasten synttärit alk. 13,90€/lapsi

HopLop-synttärit hoituvat leikiten! Valitset vain päivän ja tarjoilun, me hoidamme kaiken valmiiksi. Ja hintaa voit miettiä budjettisi mukaan: arkisin on edullisinta, alkaen 13,90 €/lapsi.

Varaa nyt, peru tarvittaessa
Jos teille tulee este, voit siirtää tai peruuttaa synttärit vielä 48h ennen juhlahetkeä. Saatte varausmaksun tilalle 50€ arvoisen hyvityslahjakortin, joka on voimassa 12kk.

Varaa synttärit nyt, juhli myöhemmin

 

1. Varaa synttärit helposti verkosta

Juhlien varaaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa! Valitse päivä, kellonaika, huone ja tarjoilu. PSST! Edullisimmat juhlat järjestetään arkisin!

2. Maksa vain varausmaksu

Varauksen lopulla maksettavaksi tulee vain 50€ varausmaksu. Loppusumma maksetaan juhlissa paikan päällä vahvistetun lapsilukumäärän mukaan.

3. Täydennä varaustasi tarpeidesi mukaan

Ilmoita mahdollisista ruoka-aine allergioista varauksen lisätietoihin, kun saat ne tietoosi. Tilaa myös helposti kotiinviemislahjat ja lisätarjottavat.

4. Muokkaa synttäreitä
viime hetkeen asti

Voit muokata verkossa päivämäärää ja lapsilukumäärä kunhan teet sen 2 vuorokautta ennen juhlia. Mikäli peruutuksia tulee edellisenä iltana, olethan puhelimitse yhteydessä.

 

Synttäriteemat

Juhlitaanko discopallon loisteessa vai merirosvon hytissä?
Valitse synttäriteema sankarin toiveen mukaan ja tee päivästä ikimuistoinen!

Discosynttärit

Mihin katosi disco? Ei yhtään minnekään –  discosynttäreillä soi aito musa aitoutta huokuvassa ympäristössä!

Avaruussynttärit

Avaruussynttäreillä meno on aivan toisesta maailmasta! Avaruusasemalle ei alieneita sisään päästetä.

Merirosvosynttärit

Raitapaita päälle ja silmälappu tämminkiin: merirosvosynttäreillä avautuu ilon ja riemun aarrearkku!

Prinsessasynttärit

Suloiset prinsessajuhlat tuovat aimo annoksen lisäloistoa syntymäpäivään. Päivän prinsessa on itseoikeutetusti juhlien keskipiste.

Herkulliset tarjoilut lasten synttäreille

Tuottavatko synttäritarjoilut päänvaivaa? HopLop synttäreillä me teemme kaiken puolestasi, tehtäväksesi jää vain kertoa meille millaiset juhlat haluatte. Huomioithan, että HopLop synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja. Valitse tarjoilupaketit HopLopin valikoimasta sekä lisätarjoiluvaihtoehdoista.

 

Donitsi-juhlat

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, sipsejä, karkkeja, donitseja, jäätelöpallokakku, pillimehu ja vettä.

Snack-kemut

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, karkkeja, sipsejä, lihapullia, nakkeja, ketsuppia, jäätelöpallokakku, pillimehu ja vettä.

Popcorn-kekkerit

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, karkkeja, jäätelöpallokakku, pillimehu ja vettä.

Uutta! Ohjattu synttärileikki HopLop Pasilassa

Pasilan HopLopissa voi valita nyt vapaan leikin vaihtoehtoina ohjatut leikit – Aarrejahti pienemmille lapsille ja jännittävä Viidakon mysteeri hieman isommille lapsille.

Aarrejahti

Viidakon eläin on karannut puistoon mukanaan aarrearkun avain. Lasten tehtävänä on etsiä eläin, napata avain ja avata aarrearkku. Aarrearkusta löytyy 2 polettia/lapsi, jolla pääsee mm. sähköautoilemaan. Sopii lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea sujuvasti.

Viidakon mysteeri

Rosvo on saanut haltuunsa aarrearkun koodin! Lasten tehtävänne on ratkaista tehtäviä ja selvittää koodi, jolla arkun lukon saa auki ja napata rosvo ennen kun hän pääsee aarteelle. Aarrearkusta löytyy 2 polettia/lapsi, jolla pääsee mm. sähköautoilemaan. Sopii lukutaitoisille lapsille.

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.Lue lisää