HYVÄ TIETÄÄ LASTEN SYNTTÄREISTÄ

Alla tietoa synttäripäivän kulusta HopLopissa. Olemme HopLopissa tehneet kaikkemme, jotta voimme juhlia yhdessä turvallisin mielin. Asiakasmäärää on rajoitettu merkittävästi ja koko seikkailupuisto sis. synttärihuoneet on päällystetty viruksen tuhoajalla. Lue lisää HopLopin turvallisuudesta.

Jos et ole vielä varannut HopLop synttäreita, tutustu täältä lasten synttäreihin. 

VÄLIAIKAISET MUUTOKSET SYNTTÄREILLÄ

Autamme
tarjoilussa

Herkut katetaan tällä hetkellä jokaiselle herkuttelijalle omalle lautaselle.  Henkilökuntamme jakaa lämpimät ruoat ja jäätelökakun kaikille. Näin ehkäisemme pöpöjen leviämistä.

Sankarin juhlistaminen

Lisätäksemme turvallisuutta synttäreillä, annamme yhdessä juhlaseurueen kanssa sankarille loistokkaat taputukset kynttilöiden puhaltamisen ja onnittelulaulun sijaan.

Tarjoilut vain HopLopilta

Korona-aikana synttäreillä nautitaan vain HopLopin synttärituotteita. Oman kakun tai muiden tarjoilujen tuonti ei ole sallittua.

Juhlitaan puhtain käsin

Henkilökuntamme varmistaa, että synttärijuhlat sujuvat puhtain käsin. Juhlijat ohjataan käsipesulle ja käyttämään Virus-stop käsidesiä ennen ja jälkeen synttäreiden sekä ennen herkuttelua huoneessa.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU

1. SAAPUMINEN

Sankarin on hyvä saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen vieraita. Henkilökuntamme käy läpi juhlien kulun ja mahdolliset erityisjärjestelyt.

2. SEIKKAILU

HopLop-synttärit alkavat noin puolen tunnin leikillä puistossa. Tällöin lapset pääsevät purkamaan energiansa ennen ruokailun alkua.

3. HERKUTTELU

Kuulutamme lapset juhlahuoneeseen, jossa tarjolla synttäriherkut. Juhlahuone on käytössänne tunnin ajan. Huomioithan, että HopLop synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja.

4. JUHLAT JATKUU

Juhlahuonevarauksen jälkeen puistoon voi jäädä leikkimään vaikka koko loppupäiväksi.

1. Saapuminen

Sankarin on hyvä saapua paikalle odottamaan vieraita n. 15 minuuttia ennen juhlien alkua synttäreiden odotusalueelle. Silloin käydään läpi juhlien kulku ja mahdolliset erityisruokavaliot. Annamme teille tilavan HopLop-kassin, johon mahtuu kätevästi sankarin saamat lahjat. Juhlien loppumaksu maksetaan kassalla. Maksuvälineinä suosimme korttimaksua, mutta myös käteinen ja yleisimmät luottokortit käyvät.

2. Seikkailu

Synttäriväki saa purkaa energiaa hetkisen puistossa seikkaillen – käsien pesun kautta tietenkin. Koko puisto on käytettävissänne! Lisämaustetta juhliin saatte kassalta ostettavilla poleteilla, joilla pääsee mm. ajamaan sähköautoilla. Puolen tunnin leikkiajan jälkeen kuulutamme juhlaväen huoneeseen ja sitten onkin aika herkutella. 

3. HERKUTTELU

Synttärihuoneeseen siirrytään käsien pesun kautta. Synttäritarjoilut on katettu valmiiksi valitsemaanne juhlahuoneeseen.  Tarjoilupaketteja voi helposti täydentää lisätarjoiluilla Oma HopLopin kautta, kun varaus on tehty. Kenties hedelmät tai pikku-burgerit maistuvat juuri teille. Juhlahuone on käytössänne tunnin ajan. Synttärivalvojille tarjoamme kahvit.  Huomioithan, että HopLop synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja. Valitse tarjoilupaketit HopLopin valikoimasta sekä lisätarjoiluvaihtoehdoista.

 

4. JUHLAT jatkuu

Herkuttelun jälkeen jaksaa taas seikkailla, vaikka koko loppu päivän. Ja sehän sopii oikein hyvin! Synttärivieraiden kotiinlähdön hetkellä valvojat hakevat juhlijat synttäriodotusalueelta. Juhlien jälkeen lähetämme teille palautekyselyn sähköpostilla.

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.Lue lisää