HYVÄ TIETÄÄ SYNTTÄREISTÄ

Alla tietoa synttäreiden varaamisesta ja juhlapäivän kulusta HopLopissa. Olemme HopLopissa tehneet kaikkemme, jotta voimme juhlia yhdessä turvallisin mielin. Asiakasmäärää on rajoitettu merkittävästi ja koko seikkailupuisto sis. synttärihuoneet on päällystetty viruksen tuhoajalla. Lue lisää HopLopin turvallisuudesta.

MITÄ SYNTTÄRIPAKETTIIN KUULUU

Sisäänpääsyrannekkeet leikkipuistoon, oma juhlatila valitulla synttäriteemalla, haluamanne synttäritarjoiltavat ja reipas lasten synttäreistä vastaava henkilökunta.

Tarjoamme synttärivalvojille kahvit. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.

SYNTTÄREIDEN VARAAMINEN

1. VARAA KEMUT
HELPOSTI VERKOSTA

Juhlien varaaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa! Valitse päivä, synttäriaika ja huone sekä tarjoilu. PSST!Edullisimmat juhlat järjestetään maanantaista keskiviikkoon!

2. MAKSA VAIN VARAUSMAKSU

Varauksen lopulla maksettavaksi tulee vain 50€ varausmaksu. Loppusumma maksetaan juhlissa paikan päällä vahvistetun lapsilukumäärän mukaan.

3. TÄYDENNÄ VARAUSTASI TARPEIDESI MUKAAN

Ilmoita mahdollisista ruoka-aine allergioista varauksen lisätietoihin, kun saat ne tietoosi. Tilaa helposti  myös kotiinviemislahjat ja lisätarjottavat.

4. MUOKKAA VIIME
HETKEEN ASTI

Voit muokata verkossa päivämäärää sekä lapsien ja aikuisten lukumäärää kunhan teet sen 2 vuorokautta ennen juhlia. Mikäli peruutuksia tulee edellisenä iltana, olethan puhelimitse yhteydessä.

TARVITSEEKO LAPSI VALVOJAN HOPLOPIIN?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan.

RUOKA VAI KAKKUBILEET? VAI KUMPAAKIN?

Tulevatko hulivilit suoraan päivän askareista juhliin, vai onko ruoka syöty jo kotona? Lasten synttäreiden ajankohta määrittelee usein myös synttäritarjoiluiden sisällön ja  valikoimista löytyy sekä suolaista että makeaa! Tarjoilupakettien sisältöihin pääset tutustumaan varauspalvelussamme.

MINKÄ IKÄISILLE LAPSILLE HOPLOPIN SYNTTÄRIT ON TARKOITETTU?

HopLop tarjoaa teemahuoneineen ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille. On muun muassa seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, trampoliineja, polkuautoja ja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialue. HopLopeissa voi leikin lomassa kokeilla myös sähköisiä pelejä, jotka toimivat erillisillä pelipoleteilla.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kannattaa pukeutua mukavasti ja vaatteisiin, joissa on kiva leikkiä. HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU

1. SAAPUMINEN

Sankarin on hyvä saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen vieraita. Henkilökuntamme käy läpi juhlien kulun ja mahdolliset erityisjärjestelyt.

2. SEIKKAILU

HopLop-synttärit alkavat noin puolen tunnin leikillä puistossa. Tällöin lapset pääsevät purkamaan energiansa ennen ruokailun alkua.

3. HERKUTTELU

Kuulutamme lapset juhlahuoneeseen, jossa tarjolla synttäriherkut. Juhlahuone on käytössänne tunnin ajan.

4. JUHLAT JATKUU

Juhlahuonevarauksen jälkeen puistoon voi jäädä leikkimään vaikka koko loppupäiväksi.

1. Saapuminen

Sankarin on hyvä saapua paikalle odottamaan vieraita n. 15 minuuttia ennen juhlien alkua synttäreiden odotusalueelle. Silloin käydään läpi juhlien kulku ja mahdolliset erityisruokavaliot. Annamme teille tilavan HopLop-kassin, johon mahtuu kätevästi sankarin saamat lahjat. Juhlien loppumaksu maksetaan kassalla. Maksuvälineinä suosimme korttimaksua, mutta myös käteinen ja yleisimmät luottokortit käyvät.

2. Seikkailu

Synttäriväki saa purkaa energiaa hetkisen puistossa seikkaillen – käsien pesun kautta tietenkin. Koko puisto on käytettävissänne! Lisämaustetta juhliin saatte kassalta ostettavilla poleteilla, joilla pääsee mm. ajamaan sähköautoilla. Puolen tunnin leikkiajan jälkeen kuulutamme juhlaväen huoneeseen ja sitten onkin aika herkutella. 

3. HERKUTTELU

Synttärihuoneeseen siirrytään käsien pesun kautta. Synttäritarjoilut on katettu valmiiksi valitsemaanne juhlahuoneeseen.  Tarjoilupaketteja voi helposti täydentää lisätarjoiluilla Oma HopLopin kautta, kun varaus on tehty. Kenties hedelmät tai pikku-burgerit maistuvat juuri teille. Juhlahuone on käytössänne tunnin ajan. Synttärivalvojille tarjoamme kahvit.  

4. JUHLAT jatkuu

Herkuttelun jälkeen jaksaa taas seikkailla, vaikka koko loppu päivän. Ja sehän sopii oikein hyvin! Synttärivieraiden kotiinlähdön hetkellä valvojat hakevat juhlijat synttäriodotusalueelta. Juhlien jälkeen lähetämme teille palautekyselyn sähköpostilla.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää