SANKARI SAA LAHJAKSI KIIPEILYPASSIN!

Kaupungin korkeimman tason synttärit vietetään Konalan Kiipeilypuistossa. On liitoa ilmassa, seikkailua puiden korkeudella, kiipeilyä pitkin seinää, tasapainoilua ja taiturointia – jokaiselle jotakin ja vieläkin enemmän.

Varaa nyt synttärit ja käytä etukoodiasi KIIPEILYPASSI. Sankari saa lahjaksi Kiipeilypassin, jolla pääsee kiipeilemään vaikka joka ikinen päivä, koko kuukauden ajan. Etu voimassa 29.2.2020 asti.

NYT MENNÄÄN KORKEALLA JA KOVAA!

Suomessa ennennäkemättömiin korkeuksiin kohoava liitorata vie yläilmoihin, kiipeilyseinä vaatii taitoa päästä varpaisiin, köysiradat testaavat kenen kantti kestää korkealla!

Kiipeilymaailman aktiviteeteissa on paino ja pituusrajat. Painoa pitää olla vähintään 25kg ja enintään 120kg/hlö. Pituusraja vaihtelee hieman aktiviteetista riippuen niin, että kiipeilijän tulee vähintään olla 120cm. Vaijeriliu’un ja -pudotuksen sekä liitoradan minimipituus on 140cm

NÄIN JÄRJESTÄT JUHLAT MUUTAMASSA MINUUTISSA!

 

1. SUUNNITTELE
JUHLASI

Valitse HopLop Konala, juhlapäivä sekä juhlahuoneen varausaika varauskalenterista. Lisää mieluisin tarjoilupaketti ja lisäpalvelut. Vaihtoehdoista löytyy jokaiselle kukkarolle sopivat synttärit.

PSST! Arkisin juhlit edullisemmin. Hinnat alkaen 18,90€/lapsi.

2. SANKARI SAA LAHJAKSI
KIIPEILYPASSIN

Kun varaat synttärijuhlat, kirjoita etukoodi KIIPEILYPASSI. Sankari saa lahjaksi passin, jolla pääsee ilmaiseksi puistoon koko kuukauden ajan. Sankari saa Kiipeilypassin synttärijuhlapäivänä. Etu koskee kaikkia uusia varauksia.

3. MAKSA VARAUSMAKSU 50€ – LOPUT VASTA JUHLAPÄIVÄNÄ

Kun varausmaksu 50€ on maksettu, varaus on kunnossa. Juhlia voi vapaasti muokata omien sivujen kautta vielä kaksi päivää ennen juhlia. Loppusumma juhlista maksetaan vasta paikan päällä juhlapäivänä.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää