Ajanvarauksen käyttöehdot

HopLopin verkkoajanvaraus on HopLop Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu. Verkkoajanvarauksesta voit varata leikkiajan HopLop puistoihin. Käyttämällä verkkopalvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja. Tässä yhteydessä tilaisuus tai varaus tarkoittaa ajanvarausta. Päivämäärä tarkoittaa verkkopalvelun määrittämää ajanvarauksen alkuaikaa. HopLopin leikkiaika varataan (24h) verkkopalvelusta, puhelimitse asiakaspalvelusta tai suoraan missä tahansa HopLop puistossa.

Varauksen tekeminen

Varauksen tekeminen verkkopalvelussa edellyttää rekisteröitymistä. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä varaus puhelimitse HopLopin asiakaspalvelusta tai suoraan HopLop puistossa, mikäli asiakaspaikkoja on tarjolla. Jos asiakas ei ole rekisteröitynyt käyttäjä, hänelle luodaan väliaikainen asiakkuus (90pvä), jonka asiakas voi sähköisesti vahvistaa.

Varauksen tekeminen on maksutonta.

 

Henkilöiden lukumäärä

Varauksen minimiosallistujamäärä on 1 henkilö. Maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Henkilömäärässä ilmoitetaan kaikki saapuvat henkilöt (vauvat, lapset ja aikuiset).

HopLop puistoissa on rajattu määrä asiakaspaikkoja ja asiakaspaikkojen määrät vaihtelevat toimipisteittäin.

 

Varauksen tietojen muuttaminen

Varauksen tietoja kuten päivämäärää, kellonaikaa tai henkilömäärää voi muuttaa HopLopin verkkopalvelussa varauksen alkamishetkeen asti tai ottamalla yhteyttä HopLopin asiakaspalveluun, mikäli varaustilanne sallii muutoksen tekemisen.

Varauksen peruuttaminen

Varauksen voi perua HopLopin verkkopalvelussa tai ottamalla yhteyttä HopLopin asiakaspalveluun tilaisuuden alkamishetkeen asti. Varauksen peruuntuminen on maksutonta.

 

Varauksen käyttämättäjättäminen

Mikäli asiakas jättää varauksen käyttämättä tai perumatta, varaus pysyy aktiivisena yhden tunnin ajan varauksen alkamishetkestä, jonka jälkeen varatut henkilöpaikat vapautuvat muiden varattaviksi.

 

Varauksen hinnoittelu

HopLopin ajanvaraus on maksuton. Sisäänpääsymaksu puistoon määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

 

Varauksen kesto

Varaus sisältää rajoitetun leikkiajan. Rajoitettu leikkiaika alkaa verkkopalvelun määrittämänä päivänä ja kellonaikana (varauksen alkuaika). Mikäli asiakas haluaa saapua puistoon aikaisemmin tai myöhemmin kuin verkkopalvelun määrittämänä ajankohtana, tulee asiakkaan ennen varauksen alkamista tehdä muutos HopLopin verkkopalvelussa tai ottaa yhteyttä HopLopin asiakaspalveluun.

HopLop Oy pidättää oikeudet muutoksiin.