HOPLOP LASTEN SYNTYMÄPÄIVÄJUHLIEN VARAUSEHDOT

HopLopin verkkokauppa on HopLop Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu. Verkkokaupasta voit varata HopLopin Lasten Syntymäpäiväjuhlia. Käyttämällä verkkopalvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja. Tässä yhteydessä tilaisuus tai varaus tarkoittaa Lasten Syntymäpäiväjuhlia. Pitopäivä tarkoittaa verkkopalvelun määrittämä tilaisuuden alkuaika. HopLop Lasten Syntymäpäiväjuhlat varataan (24h) verkkopalvelusta, puhelimitse asiakaspalvelusta tai suoraan missä tahansa HopLop puistossa.

VARAUKSEN TEKEMINEN JA VARAUSMAKSU

Varauksen tekeminen verkkopalvelussa edellyttää rekisteröitymistä sekä varausmaksun maksamista. Varausmaksu on 50,00eur. Varausmaksu tulee maksaa varauksen teon yhteydessä sähköisesti verkkopankissa tai Luottokunnan palveluita käyttäen tilauksen yhteydessä. Maksettu 50,00eur varausmaksu vähennetään tilaisuuden loppusummasta maksettaessa tilaisuuden loppusummaa järjestävässä HopLop puistossa.

Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä alustava varaus puhelimitse varauspalvelusta tai suoraan missä tahansa HopLop puistossa. Puhelinvarauksen jälkeen asiakkaalla on 48 h aikaa maksaa varausmaksu ennen alustavan varauksen poistamista verkkopalvelusta. Maksamaton varaus poistuu automaattisesti.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä Netsin ja pankkien kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

TILAISUUDEN VAHVISTAMINEN

Tilaisuuden henkilömäärät, tarjoilut ja muut palvelut tulee vahvistaa viimeistään kahta päivää ennen tilaisuuden alkua. Vahvistus suoritetaan HopLopin verkkopalvelussa, puhelimitse asiakaspalvelussa tai suoraan missä tahansa HopLop puistossa.

LASTEN JA VALVOJIEN LUKUMÄÄRÄ

Tilaisuuden minimiosallistujamäärä on 6 lasta. Maksimiosallistujamäärä määräytyy varattavan juhlatilan mukaan. Tilaisuuteen vaaditaan 1 valvoja jokaista 10 lasta kohden. Valvojan vastuulla on vastata lapsien leikkiturvallisuudesta. Mikäli osallistujamäärissä ilmenee tilaisuuden varauksen vahvistamisen jälkeen muutoksia, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä puhelimitse suoraan siihen HopLop puistoon, jossa synttärit järjestetään. Tilaisuuden pitopäivänä tapahtuvat henkilömäärien muutokset hyvitetään sisäänpääsyjen osalta. Tarjoiluiden tai ohjelmapalveluiden osuutta ei hyvitetä. Minimiveloitusperuste on aina 6 lasta.

TILAISUUDEN PÄIVÄMÄÄRÄN MUUTTAMINEN

Tilaisuuden pitopäivämäärän muuttaminen on mahdollista ennen varauksen vahvistamista HopLopin verkkopalvelussa. Varauksen vahvistamisen jälkeen muutos on mahdollista tehdä puhelimitse asiakaspalvelusta tai suoraan tilaisuuden järjestävässä HopLop-puistossa.

Päivämäärän muuttaminen ei edellytä uuden varausmaksun maksamista. Tilaisuuden pitopäivän muuttaminen toiselle päivälle ei ole enää mahdollista mikäli muutos tehdään verkkopalveluun tallennettuna tilaisuuden pitopäivänä.

TILAISUUDEN PERUUTTAMINEN

Tilaisuuden peruuntuessa 50,00eur varausmaksua ei hyvitetä. Kilpailu- ja kuluttajavirasto http://www.kkv.fi/ Mikäli tilaisuuden päivämäärää joudutaan muuttamaan, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä puhelimitse ennen tilaisuuden pitopäivää suoraan siihen HopLop puistoon, jossa tilaisuus järjestetään. Tilaisuuden pitopäivänä tilaisuuden muuttaminen toiselle päivälle ei ole enää mahdollista, vaan tällöin asiakkaan on tehtävä uusi tilaisuusvaraus sekä maksettava uusi varausmaksu.

TILAISUUDEN MAKSAMINEN

Tilaisuuden loppumaksu suoritetaan järjestävässä puistossa aina tilaisuuden alkaessa. Loppumaksun yhteydessä huomioidaan maksettu varausmaksu.

TILAISUUDEN KESTO

Tilaisuus sisältää rajoittamattoman leikkiajan. Rajoittamaton leikkiaika alkaa verkkopalvelun määrittämänä päivänä ja kellonaikana (tilaisuuden alkuaika). Mikäli asiakas haluaa saapua puistoon aikaisemmin kuin verkkopalvelun määrittämänä ajankohtana, tulee asiakkaan ennen tilaisuuden pitopäivää ottaa yhteyttä suoraan tilaisuuden järjestävään HopLop puistoon.

TILAISUUDEN TILA TAI HUONEVARAUS

Tilaisuus sisältää joko tila- tai huonevarauksen. Tilan tai huoneen varausaika määräytyy verkkopalvelun asettamien aikojen mukaisesti. Tilan tai huoneen varausajan kesto vaihtelee asiakkaan valitseman varausajankohdan mukaisesti.

TARJOILUAIKA

Juhlien tarjoilut asetetaan tarjolle tila- tai huonevarauksen alkaessa. Tarjoiluaika kestää tila- tai huonevarauksen alusta 1,5 tuntia, riippumatta huonevarauksen kokonaiskestosta.

HopLop Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

 

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää